ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Ramazan eğlenceleri hazırlanan program ve gösteriler ile devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Ramazan eğlenceleri hazırlanan program ve gösteriler ile devam ediyor

Ramazan ayının getirdiği manevi havanın insanlar arasındaki bağı kuvvetlendirmesi ve keyifli anlar geçirilmesi için hazırlanan programlar sürüyor. Pursaklar'da düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösteriliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Ramazan eğlenceleri hazırlanan program ve gösteriler ile devam ediyor

Ankara'nın sosyal programlar bakımından öne çıkan ilçesi Pursaklar'da Ramazan ayının geride bırakılan 19 günü boyunca bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Hazırlanan gösterilere ek olarak vatandaşların sevdiği yazar ve sanatçı isimlerde etkinlikler kapsamında hayranları ile buluştu.

PURSAKLAR'DA YAŞAYANLAR RAMAZAN PROGRAMLARI İLE EĞLENİYOR

İlçenin farklı noktasında halen devam edecek ve son günlere kadar devam etmesinin planlandığı programlar hakkında konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “5 farklı mahallemizde düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ve mini konserlerle Ramazan ayının huzurunu ve bereketini tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu mübarek ayın manevi havasını hemşehrilerimiz doyasıya yaşıyor. Etkinliklerimize yoğun ilgi ve teveccüh gösteren tüm ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin sözlerinin devamında ise vatandaşları her akşam düzenlenen etkinliğe katılmaya davet ettiğini yineledi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Pursaklar Belediyesi tarafından Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren başlayan ve kukla ve şov gösterileri gibi çocuklara yönelik programlarında yer aldığı etkinlikler hakkında aktif olarak duyurular yapılıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Pursaklar Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden günün etkinlik takvimi paylaşılıyor. Ücretsiz olan etkinliklere son güne kadar katılımın sürmesi bekleniyor.

Pursaklar ilçesinde Ramazan ayının sonrasında da benzer programlar düzenlenmesi bekleniyor. Yaz aylarının yaklaşması ile beraber vatandaşların daha fazla sosyal etkinliklere ilgi göstereceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye 13. yerel seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor

Türkiye 13. yerel seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor