Cumartesi günü yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken Keçiröen'in ardından en çok yağış alan 2. bölge Pursaklar olmuştu. Pursaklar Belediyesi ilçe genelinde selin neden olduğu yaraları sarmaya devam ediyor.
PURSAKLAR BELEDİYESİ SELİN NEDEN OLDUĞU YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR!
Pursaklarda'da selden etkilenen bölgelerde bakım onarım ve temizlik çalışmaları sürüyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yapmış olduğu açıklamasında "Şiddetli yağış sonrası Pursaklar’da bazı bölgelerde yollar zarar gördü. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten, felaketten muhafaza etsin." ifadelerini kullandı.
Pursaklar'da can kaybı yaşanmamasının tek tesellileri olduğunu belirten Başkan Çetin, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları denetledi. Ekipler yollarda oluşan tahribatı da onarırken vatandaşlardan gelen ihbarlar öncelikli olarak değerlendirildi.