ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi sömestr tatilindeki öğrenciler için etkinlik programlarına devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi sömestr tatilindeki öğrenciler için etkinlik programlarına devam ediyor!

Çocuklar için sunduğu imkanlarla dikkati çeken Pursaklar Belediyesi okullarda birinci yılın sona ermesi ile beraber yeniden düğmeye bastı. etkinlik takvimine hız veren Pursaklar Belediyesi, start verdiği etkinliklerle öğrencilerin yüzünü güldürdü.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi sömestr tatilindeki öğrenciler için etkinlik programlarına devam ediyor!

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile beraber ilçe belediyelerinin çocuklar için yapacağı etkinlikler de merak konusu oldu. Pursaklar Belediyesi, ilçedeki programlara ilişkin vatandaşları bilgilendirmeye devam ederken bu kez okullarda birinci yarı yılın sona ermesi ve sömestr tatiline girilmesi ile beraber çocuklara duyuru yaptı. 

Pursaklar Belediyesi ilçedeki programlarını hız kesmeden sürdürürken bu kez çocuklar için etkinlik programına yer verdi. Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki çocukların tatillerini iyi değerlendirmeleri için açıklanan program takvimine start verildi.

PURSAKLAR'DA SÖMESTR TATİLİN TADI ÇIKIYOR

Çocukların sömestr tatilini daha verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri için yoğun bir program hazırlayan Pursaklar Belediyesinin etkinliklerine çocuklu aileler büyük ilgi gösteriyor. Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte birbirinden eğlenceli bir tatil programı hazırlayan Pursaklar Belediyesi, her gün düzenlenen farklı etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir yarıyıl tatili yaşatıyor. 

Hafta sonu ile birlikte Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi ve Altınova Mahalle Konağı’nda start veren programlarda Masalcı, Bubble Şov, Yaramaz Kukla Fiko, Balon Şov etkinliklerinde minikleri yalnız bırakmayan Başkan Ertuğrul Çetin, çocukların heyecanlarına ve coşkularına ortak oldu. ‘‘Çocuklar mutlu, veliler mutlu’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, önemli açıklamalara yer verdi.

‘’ÇOCUKLAR MUTLU, VELİLER MUTLU''

Çocuklara yönelik dolu dolu sömestr tatil programına hızla başladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte küçük kardeşlerimizle etkinliklerle dolu bir hafta sonunun tadını birlikte çıkardık. 3 farklı Mahallemizde gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerimizde salonlarımız hınca hınç doluydu. Sevgili miniklerimiz, doyasıya eğlendi. Çocuklar mutlu, veliler mutlu. 

Tatilin tadı Pursaklar’da çıkıyor. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen takipte kalın’’ dedi. İlçedeki programlara tüm ailelerin katılımını beklediğini kaydeden Başkan Çetin, çocukların eğlenmesi ve unutulmaz bir tatil yaşamaları için ellerinden geleni yapacaklarının da altını çizdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü taraftarına müjde! Transfer yasağı kalktı

Ankaragücü taraftarına müjde! Transfer yasağı kalktı