ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri başladı!

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri başladı!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki kitap severleri yazarlar ile buluşturan 2. Kitap Günleri yoğun bir ilgiyle açıldı. Cumhur İttifakı ve Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin olmak üzere bir çok önemli kişi katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri başladı!

Kitapseverleri severek takip ettikleri yazarlar ile buluşturan ve bir çok önemli söyleşinin yapılacağı Pursaklar 2. Kitap Günleri yapılan açılış töreni ile başladı.

2. KİTAP GÜNLERİ AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

18 Şubat'a kadar devam edecek ve Türkiye'nin önemli yazarlarının da okurları ile buluşacağı organizasyonun açılış törenine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz yıl on binlerce kişiyi ağırlayan Kitap günlerinin açılışına bir çok önemli isim katıldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e  Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok ve ilçe siyasetinden bir çok önemli isim eşlik etti.

Yapılan açılışa ilginin çok olmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Ertuğrul Çetin “Pursaklar 2. Kitap Günleri Açılışımız hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla başladı. Birbirinden kıymetli yazarlarımızın konuk olacağı kitap günlerimize tüm hemşehrilerimi bekliyorum” şeklinde konuştu.

“OKUMAYI SEVEN HER ÇOCUK İSTEDİĞİ KADAR KİTAP SAHİBİ OLUYOR”

İlçedeki gençlere kitaplarla buluşmaları konusunda her türlü kolaylıkları sağladıklarını ifade eden Başkan Çetin “Binlerce evladımız sanat kurslarımızdan, bilim merkezlerinden yararlanıyor. Atölyeler açarak binlerce çocuğa hizmet verdik. Kitap okumayı seven her çocuk hiçbir ücret ödemeden istediği kadar kitap sahibi olabiliyor” dedi.

Ak Parti ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'ta “itap okumak size çok şey kazandıracak. Rehber olacak, kolaylıklar sağlayacak, ülkünüzü gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Kitap okuyanlar kendilerine büyük katkı sağlayacağını bilsin” dedi.

17 farklı yazarın katılacağı ve bir çok farklı programın düzenleneceği 2. Kitap günlerine ilçe halkı da büyük ilgi gösterdi. Açılış sonrası kitap günlerinin düzenleneceği alanda yoğunluk oluştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı! 5 milyar dolar ticaret hedefini gerçekleştireceğimize inanıyoruz

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı! 5 milyar dolar ticaret hedefini gerçekleştireceğimize inanıyoruz