ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramı yoğun ilgi gördü

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramı yoğun ilgi gördü

Yeni Karaköy Mahallesi tarafından Muharrem ayı münasebeti ile aşure dağıtımı programı gerçekleşti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de düzenlenen programa katıldı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramı yoğun ilgi gördü

Yeni Karaköy Mahallesi tarafından Muharrem ayı münasebetiyle gerçekleştirilen aşure programına Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de katıldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, paylaşmanın ve bereketin simgesi olan Muharrem ayı münasebetiyle hafta boyu hemşehrilerine aşure ikram etti. Arından ise Karaköy Mahallesinde düzenlenen aşure programına dahil oldu.

whatsapp-image-2023-08-07-at-12-22-54.jpeg

Aşure programı mahalle sakinleri tarafından organize edildi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin dışında aşure dağıtım programına İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Müftüsü Nihat Sevil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de katılım sağladı.

whatsapp-image-2023-08-07-at-12-22-53-1.jpeg

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Programa dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, paylaşmanın, kardeşliğin birlik ve beraberliğin iç içe yaşandığı Pursaklar’da dolu dolu bir Muharrem ayı yaşadıklarını dile getirdi.

whatsapp-image-2023-08-07-at-12-22-53.jpeg

Yeni Karaköy Mahallesinde düzenlenen Aşure programına İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile katıldıklarını sözlerine ekledi. "Büyük emek veren mahalle sakinlerimizden Allah razı olsun. Allah kabul etsin, bereketli olsun’’ ifadelerini kullandı.

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Pursaklar Belediyesi 7'den 70'e tüm vatandaşlar için sosyal etkinlik hizmeti sunuyor

Ankara Pursaklar Belediyesi 7'den 70'e tüm vatandaşlar için sosyal etkinlik hizmeti sunuyor