ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi tüm ilçeyi temiz tutmak için canla başla çalışıyor

Pursaklar Belediyesi tüm ilçeyi temiz tutmak için canla başla çalışıyor

Pursaklar Belediyesi, temizlik ekipleri sokağa bırakılan evsel atıkları özveri ile temizleyerek temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor.
Pursaklar Belediyesi tüm ilçeyi temiz tutmak için canla başla çalışıyor

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi yaşanabilir bir dünya için sürdürdüğü temizlik çalışmalarına ilçede aralıksız devam ediyor. ilçedeki sokaklara atılan evsel eşyalar Pursaklar Belediyesi temizlik ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sayesinde, Pursaklar ilçesinde yaşayan vatandaşlar temiz ve sağlıklı bir ilçede yaşamları sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesine ekipler, Pursaklar ilçesinde bulunan sokaklarında görüntü kirliliği oluşmaması adına yaptıkları özverili temizlik çalışmaları ile cadde, sokak ve kaldırımları süpürüyor, evsel atıkları topluyorlar. Böylelikle Pursaklar’daki vatandaşlar, her sabah tertemiz bir Pursaklar’a uyanmanın ve sağlıklı bir çevrede yaşamanın mutluluğunu yaşıyor.

Pursaklar Belediyesi sokaklara atılan evsel atıkları büyük bir özveri ve çalışma ile temizliyor. Belediyenin bünyesinde bulunan belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde, sokak, park, meydanlara atılan evsel atıklar bir bir toplanıyor ve ilçe temiz bir görünüme kavuşturulmak için çalışmalar devam ediyor.

BELEDİYE EVSEL ATIK TEMİZLİĞİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Belediye yaptığı evsel atık temizliğine ilişkin çalışmalarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. 


 

Yapılan açıklamada evsel atıkların temizlendiği ve ortadan kaldırıldığı vurgulanarak “sokağa bırakılanların olmazsa olmazlarından banyo küveti başta olmak üzere evsel atıkların ortadan kaldırıldırıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin 26 ilde belediye başkan adayını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin 26 ilde belediye başkan adayını duyurdu!