ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi tüm vatandaşları 2. Kitap Günlerine davet ediyor

Pursaklar Belediyesi tüm vatandaşları 2. Kitap Günlerine davet ediyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinden kitapseverler için müjdeli bir haber geldi. Pursaklar Belediyesi, Pursaklar 2. Kitap Günlerinin yarın kapılarını açacağını duyurdu. Kitap Günleri 18 Şubat'a kadar açık olacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi tüm vatandaşları 2. Kitap Günlerine davet ediyor

Pursaklar'da Ankara'daki kitapseverleri memnun edecek önemli bir haber verildi. Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen Pursaklar Kitap Günlerinin bu yıl 2. defa düzenleneceği duyuruldu. Yapılan açıklama kitapseverler tarafından memnuniyet ile karşılandı.

TÜM VATANDAŞLARA DAVET

Pursaklar Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında önemli bir etkinliğe daha imza attı. Geçtiğimiz yıl on binlerce okurun katılım sağladığı kitap günlerinin bu yıl kaldığı yerden devam edeceği bildirildi. Her yaştan insanın severek okuduğu kitapların yazarları ile bir araya gelmesini sağlayan ve bir çok farklı söyleşi ve etkinlik ile katılımcıların kaliteli vakit geçirmesini sağlayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yarın başlayacak etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Konu ile ilgili konuşan Başkan Çetin “5 farklı yazarımız, ziyaretçilerimizin kitaplarını imzalayacak. 17 farklı konuğumuz ile söyleşi programı gerçekleştireceğiz. Hem kitap kurtları için hem de ilçemiz için mükemmel bir etkinlik olacak. Birçok farklı programın ve etkinliğin yer alacağı Pursaklar 2.Kitap Günleri organizasyonumuza kitapseverleri, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, gençlerimizi ve kitaba ilgi duyan tüm hemşehrilerimizi bekliyorum”  şeklinde konuştu.

18 ŞUBAT'A KADAR SÜRECEK

İlçe halkına eğitim konusunda büyük destek verdiği bilinen ve önceki demeçlerinde gençler için “Yeter ki okuyun” ifadelerini kullanan Başkan Çetin'in kitaplar için teşvik verici bir etkinliğe imza atılmasını sağlaması memnuniyet ile karşılandı. Hayati İnanç, Nurullah Genç gibi Türk edebiyatının yaşayan önemli isimlerinin de katılacağı kitap günleri Pursaklar Yaşam Merkezi'nde 9-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank set vermeden adını çeyrek finale yazdırdı

Halkbank set vermeden adını çeyrek finale yazdırdı