ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Türkiye'nin önde gelen yazarlarını ilçeye getirmeye devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Türkiye'nin önde gelen yazarlarını ilçeye getirmeye devam ediyor

Pursaklar Belediyesi tarafından devam eden ve 18 Şubat'a kadar süreceği ifade edilen Pursaklar 2. Kitap Günleri kapsamında ülkenin önde gelen yazarları Ankaralı kitapseverler ile buluşuyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Türkiye'nin önde gelen yazarlarını ilçeye getirmeye devam ediyor

Ankara'nın son dönemde öne çıkan sosyal etkinliklerinden olan Pursaklar 2. Kitap Fuarı Türkiye'nin önde gelen yazarlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 60 binden fazla ziyaretin sağlandığı kitap günlerinin o dönem devam edeceği işaret edilmişti.

Vatandaşların kitaba olan tutkusunu karşılıksız bırakmayan Pursaklar Belediyesi bu senede düzenlediği kitap fuarı sayesinde vatandaşların sevdikleri yazarlar ile bir araya gelmesini ve onların katıldığı söyleşilerde onları yakından görmelerini ve dinlemelerini sağlıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye ek olarak kendisi de bizzat fuarı ziyaret edip kitap heyecanına ortak oldu.

“PURSAKLAR 2. KİTAP GÜNLERİ ANKARA GENELİNDE TAKİP EDİLEN BİR ETKİNLİK HALİNE DÖNÜŞTÜ”

Gösterilen ilgi hakkında konuşan Çetin “7’den 70’e tüm hemşehrilerimiz kitap almak, değerli yazarlarımızın imza ve söyleşilerine katılmak, çeşitli aktivitelerde yer almak için Yaşam Merkezimizi ziyaret ediyor. Kitapseverlerin ilgiyle takip ettiği, içeriği dopdolu çok güzel bir programlarımız oluyor. Özellikle söyleşilerin doluluğu, yazarlarımızın imzalarındaki sıralar ne kadar doğru bir iş yaptığımızın en açık göstergesidir. Okuyan Şehir Pursaklar. Pursaklar 2.Kitap Günleri artık sadece Pursaklar’da değil Ankara genelinde takip edilen bir etkinlik haline dönüştü” diyerek gösterilen ilginin ilçe sınırlarını aştığını ifade etti.

BUGÜN HANGİ YAZARLAR GELİYOR?

Devam eden Pursaklar 2. Kitap Günleri kapsamında bugün Pursaklar halkı ile bir araya gelecek isimler belli oldu. Yapılan paylaşımlara göre Erhan Şibik 10:30'da ve Sinan Akyüz 13:00'da kitapseverler ile buluşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı o illerde acele kamulaştırma yapılacak! Yeni konut projesi geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı o illerde acele kamulaştırma yapılacak! Yeni konut projesi geliyor