ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi ücretsiz gezi programına Konya gezisi ile devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi ücretsiz gezi programına Konya gezisi ile devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi'nin ilçe halkının sosyalleşmesi ve ülkemizin kültürel değerlerini görmesi için başlattığı ücretsiz gezi programları tüm hızıyla devam ediyor. İlçede her yaş grubuna hitap eden gezi programları düzenlenmeye devam ederken sıra bu kez 50 yaş üzeri erkekler için geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi ücretsiz gezi programına Konya gezisi ile devam ediyor!

Sosyal bir belediyecilik yürüten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede pek çok projeye imza atıyor. Pursaklar Belediyesi her yaşa ve zevke hitap eden etkinliklerini sürdürmeye devam ederken ilçedeki gezi programlarına da yoğun ilgi devam ediyor. 

Pursaklar ilçesinde her yaş grubu ve her zevke hitap eden etkinlikler düzenlenmeye devam ederken gençler ve kadınların ardından sıranın 50 yaş üzeri erkeklere geldiği bildirildi. Pursaklar ilçesinde geziler devam ederken bu kez 50 yaş üstü erkekler, Konya’ya yolcu edilecek.

PURSAKLAR'DA GEZİ SIRASI ERKEKLERDE

7’den 70’e tüm vatandaşların sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunabilmeleri için organizasyonlar düzenleyen Pursaklar Belediyesi, Kültür Gezileri kapsamında ev hanımlarını, kadınları, kursiyerleri ve gençleri çeşitli gezilere yollarken 50 yaş üstü erkekleri Konya’ya yolcu ediyor. 

Yaz ayı boyunca ev hanımlarını kültür gezilerine ve genleri Gençlik Kamplarına yollayan Pursaklar Belediyesi, Şeb-i Arus’un yıldönümünde 50 yaş üstü erkekleri, Konya’ya gönderiyor.

BAŞKAN ÇETİN'DEN JEST

Vuslat Yıldönümü nedeniyle Pursaklar Belediyesi 1 hafta boyunca 50 yaş üzere erkekleri Konya’ya yolcu ederken vatandaşları gidiş ve dönüşlerinde Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin karşılıyor. ‘‘Konya gezisinden dönen 50 yaş üstü ağabeylerimizin neşelerine ve enerjilerine Maşallah diyoruz’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,  Pursaklar’da 7’den 70’e her vatandaşın ilgi alanına yönelik hazırlanan gezi turlarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Yüzünüzü güldürebildik, memnun edebildiysek ne mutlu bize. Şeb-i Arus’un yıl dönümünde büyüklerimizi Konya’ya uğurlarken, gezi dönüşlerinde de yaşadıkları deneyimleri dinliyoruz. Kültür ve sanatın kalbi Pursaklar’da atmaya devam edecek. Gezilerimize katılan, yoğun ilgi gösteren ağabeylerime çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Bu çerçevede ilçede her yaşa ve zevke hitap eden gezilerin de devam edeceği bildirildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
LÖSEV ABB'yi Yılın Kurum Elçisi seçti!

LÖSEV ABB'yi Yılın Kurum Elçisi seçti!