ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi vatandaşlar ile bir araya geliyor

Pursaklar Belediyesi vatandaşlar ile bir araya geliyor

Ankara'da ilçe belediyeleri kente yeni bir soluk getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediyeside ilçede yaptığı yenilikler ve sürdürdüğü projeler ile Ankara'da örnek olmaya devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi vatandaşlar ile bir araya geliyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri kentteki vatandaşların huzur ve refah içinde yaşam sürdürebilmeleri için kolları sıvadı. Her geçen gün yeni başarılara imza atan belediyeler kentte yeniliklere doymuyor. Pursaklar Belediyeside Ankara'da örnek belediyeler arasında zirvedeki yerini koruyor.

Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz yaz ayları boyunca yaptığı etkinlikler ve festivaller ile vatandaştan tam not alırken aynı zamanda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de sokaklarda vatandaşın nabzını ölçüyor.

f97rzvjxoaaiuvv.jpg

VATANDAŞLAR İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede sürekli vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunları bizzat dinliyor ve çözüm odaklı çalışmalarını yürütmeye özen gösteriyor. İlçede işsizliğe çözüm getiren Başkan Çetin her ay iş veren ve iş arayanları bir araya getiriyor. Böylelikle iş arayan vatandaşlara yardımcı oluyor.

f97rzvjxoaaiuvv-001.jpg

Başkan Çetin ilçede devam eden inşaat ve yapım aşamasında olan prıjeleri bizzat yakkından takip ederek işin başından ayrılmıyor. Geçtiğimiz gün yapımı devam eden Şehit Er Bayram Koçak parkını ziyaret eden Başkan Çetin parktaki aletlerin kontrollerini ve çalışmaları kontrol etti.

f93jxrfx0aardfl.jpg

BAŞKAN ÇETİN KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ

Başken Çetin sık sık ilçedeki kurslerı ziyaret ederek kursiyerler ile bir araya geliyor. Bizzat sınıflara kadar giren Başkan Çetin kişilerin istek ve arzularını tek tek dinliyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Alev Alatlı Hanımevini ziyaret eden Başkan Çetin, hünerli hanımların çalışmalarını tek tek inceleyerek, kendileri ile sohbert etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekim 2023 enflasyon rakamları belli oldu! Kasım ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu mu?

Ekim 2023 enflasyon rakamları belli oldu! Kasım ayında gıda ürünlerine uygulanacak zam oranı belli oldu mu?