ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi vatandaşların sorunlarını dinliyor

Pursaklar Belediyesi vatandaşların sorunlarını dinliyor

Ankara'da ki ilçe belediyeleri her geçen gün yeni projelere imza atarken vatandaşlarıyla görüşmeleri ihmal etmiyor. Bölge halkının sorunlarına kulak veren Pursaklar Belediyesi de çözümler için kolları sıvadı
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi vatandaşların sorunlarını dinliyor

Ankara'nın pek çok belediyesi yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü projeler ile Türkiye'de örnek olmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de yaptığı çalışmalar ile Ankara'da örnek belediye olarak adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz yaz yaptığı etkinlik ve konser ile bölge halkından takdir toplayan Pursaklar Belediyesi sadece bunlarla da kalmıyor ilçedeki sorunlarla da çok yakından ilgilenip hızlı çözüm üretiyor. İlçede ki işsizlik sorunu için bir süredir çalışma yürüten belediye iş arayanlara umut oldu.

f8uberdwmaazpig.jpg

İŞ ARAYAN VE İŞ VEREN ARASINDA KÖPRÜ OLDU

Pursaklar Blediyesi işsizlik nedeniyle gelen şikayetler üzerine yetkili kişiler ile harekete geçerek istihdamı sağlamak adına bir proje geliştirdi. Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İstihdam Şefliği aracılığıyla vatandaşların iş sahibi olup, para kazanmaları için esnaflarla iletişime geçerek ilçe halkının istihdam edilmesi için çalışmalarına devam ederken dün iş veren ve iş arayanlar buluşturuldu. Birçok kişiye iş imkanı sağlayan Pursaklar Belediyesi vatandaşlar tarafından takdir edildi.

f8ubeqoxaaagiz1.jpg

VATANDAŞLAR İLE BİRE BİR GÖRÜŞME SAĞLANIYOR

Pursaklar Belediyesi, yürüttüğü proje ve çalışmaların yanında vatandaşlardan şikayetlerini de dinlemeyi ihmal etmiyor. Halkla birlikte ortaklaşa iş yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bölge halkını randevulu şekilde makamında ağırlayarak sorunlarını dinliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da öğrenciyi Özel Halk Otobüsüne almayan şoför hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Ankara'da öğrenciyi Özel Halk Otobüsüne almayan şoför hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama