ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi vatandaşlarını Pursaklar Yaşam Merkezine davet etti

Pursaklar Belediyesi vatandaşlarını Pursaklar Yaşam Merkezine davet etti

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde vatandaşların sosyal anlamda gelişmesi için önemli adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir paylaşım yaparak ilçe sakinlerini Pursaklar Yaşam Merkezine davet etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi vatandaşlarını Pursaklar Yaşam Merkezine davet etti

Belediyelerin en büyük görevleri arasında vatandaşların sosyal olarak gelişebileceği ve keyifli vakitler geçirmesi için etkinlikler organize etmesi olarak biliniyor. Bu kapsamda normal hizmetlerine ek olarak bu yönde çalışmalarını arttıran belediyeler vatandaşlar tarafından takdir görüyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA DAVET

Son olarak yakın dönemde gerçekleştirdiği etkinlikler ile diğer ilçelerde de adından söz ettiren Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara davet niteliğinde bir paylaşım geldi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlara Pursaklar Yaşam Merkezi için çağrıda bulundu. Başkan Ertuğrul Çetin'in paylaşımında söz konusu Yaşam Merkezinde verilen hizmetler listelendi.

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde Çocuk Kütüphanesi, Yaren Evi, Seymen Evi, Dernekler Lokalı, Etkinlik ve Söyleşi Salonu, Tiyatro Atölyesi, Bay, Bayan Spor Salonu, Hayme Ana Hanım Evi, Sinema Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonları, Müzik Atölyesi, Resim Atölyesi ve Dede Torun Evi bulunuyor. İçerisinde çok fazla etkinlik alanı barındıran Yaşam Merkezi vatandaşlar tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.

HER YAŞTAN VATANDAŞ İÇİN KURSLAR

Her yaştan vatandaşa yönelik, Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür alanında açılan kurslar ile vatandaşların sosyalleşmesi hedefleniyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile ilgili güncel olarak belediye hesaplarından paylaşımlar yapılarak vatandaşlar bilgilendiriliyor.  Başkan Ertuğrul Çetin'de insanların bu etkinliklerden yararlanması için çağrılarda bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan pidesi için fiyat belli oldu! Ankara'da Ramazan Pidesi fiyatı bu sene cep yakacak

Ramazan pidesi için fiyat belli oldu! Ankara'da Ramazan Pidesi fiyatı bu sene cep yakacak