ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi yapay zeka destekli çağrı merkezi hizmetini sürdürüyor!

Pursaklar Belediyesi yapay zeka destekli çağrı merkezi hizmetini sürdürüyor!

Her geçen gün hayatımıza daha çok giren yapay zeka ile ilgili bir adımda Pursaklar Belediyesi'nden geldi. Belediye ile irtibat kurmak isteyen vatandaşların daha kolay istedikleri bilgiye ulaşmaları için yapay zekalı çağrı merkezi uygulaması devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi yapay zeka destekli çağrı merkezi hizmetini sürdürüyor!

Ülkemizde dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi yapay zekaya ilgi her geçen gün artıyor. İnsanların birebir taklit edildiği sahte video ve sesler korkutucu durumlar yaşatsa da yapay zekanın günlük hayatta bir çok işi daha kolay hale getirdiği gözardı edilmiyor.

"TEDİ" HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda yapay zekayı hizmetleri arasına entegre eden Pursaklar Belediyesi ilçe sakinlerinin işlerini daha kolaylaştırmayı amaçlıyor. Yapay zekadan bu sebeple yararlanan Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz dönemlerde TEDİ adı verilen Çağrı Merkezi hizmetini yapay zekalı hale getirmişti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamada söz konusu uygulamanın detayları hakkında bilgi verildi ve günün her saatinde ulaşılabilen bir hizmet olduğuna dikkat çekildi.

Pursaklar Belediyesi'nin yapay zekalı müşteri hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 0312 551 95 00 telefon numarasını rehberine ekledikten sonra WhatsApp uygulaması üzerinden gerçek bir bireyle konuşur gibi sorularını yöneltmeye başlıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de “Tek amacımız işimizi iyi yapmak” diyerek çalışmaları hangi sebeple yaptıklarına vurgu yaptı.

"ÇAĞRI MERKEZİ SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNE YÖN VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

TEDİ adı verilen yapay zeka çağrı merkezi hizmeti ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Bilgi İşlem Müdürlüğümüz ile teknolojik alanda yapacağımız çalışmalar ve yatırımlarla çağrı merkezi sektörünün geleceğine yön vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuşmuştu.

Bir çok alanda vatandaşların hayatını kolaylaştırıcı adımlar atması ile bilinen Pursaklar Belediyesi'nin yapacağı yeni çalışmalar merak ediliyor. İlçe sakinleri hizmetlerden yararlanmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan öncesi market ihtiyacı olan yarın bime koşacak! 5-8 Mart BİM aktüel kataloğu yayımlandı

Ramazan öncesi market ihtiyacı olan yarın bime koşacak! 5-8 Mart BİM aktüel kataloğu yayımlandı