ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi yarı yıl tatilinde çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor

Pursaklar Belediyesi yarı yıl tatilinde çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor

Pursaklar Belediyesinin yarıyıl tatilinde düzenlemiş olduğu etkinlikler devam ediyor. İlçe sakinleri düzenlenen etkinliklerden çok mutlu olduklarını ifade ederken, yapılan gösterilere büyük bir katılım sağlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi yarı yıl tatilinde çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor

Milyonlarca öğrenci geçtiğimiz günlerde yarıyıl tatiline girmişti. Zorlu ve yoğun geçen bir dönemin ardından karnelerini alan çocuklar aileleri ile beraber yarıyıl tatili planlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi'de sabırsızlıkla beklediği tatilde sıkıcı ve üzücü anlar yaşamasın diye ilçe çocukları başta olmak üzere tüm çocukların yanlarında olduklarını gösteren önemli bir adıma imza atmıştı.

Yarıyıl tatili boyunca çocukların en eğlenceli gösteriler belirlenerek onların keyifli anların yaşanmasının sağlandığı etkinlikler ilçenin 5 farklı noktasında düzenlenmeye başlamıştı. Ücretsiz bir şekilde düzenlenen gösterilere çocuklarını götüren aileler de onlarla beraber bu neşeli anlara tanık olmuştu.

BAŞKAN ERTUĞRUL ÇETİN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYOR

Yapılan etkinlikler ile ilgili aktif olarak sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ilçenin belediye başkanı Ertuğrul Çetin son paylaşımında “Çocuklarımız, tıklım tıklım salonlarda neşe dolu kahkahalar eşliğinde, keyifli dakikalar geçirdi” diyerek yaşanılan eğlence dolu anların devam ettiğini ifade etti.

Pursaklar halk da günlerdir devam edecek ve tatilin son günlerine kadar sürmesi planlanan etkinliklerden hoşnut olduğunu söylüyor. Gençlere yönelik sportif ve sosyal faaliyetlerinden dolayı her zaman yanlarında olduklarını gösteren Pursaklar Belediyesi önümüzdeki dönemde de eğlendirici ve öğretici çalışmaların geleceğinin sinyallerini veriyor.

 BUGÜN HANGİ ETKİNLİKLER VAR

Pursaklar'da bugün yarıyıl tatili etkinlikleri kapsamında saat 13:00'da Bilim Şov adlı gösteri Altınova Mahalle Konağı'nda, saat 14:00'da Sihirbaz Şov adlı gösteri Pursaklar Yaşam Merkezi'nde ve Masalcı adlı etkinlik Saray Kültür Merkezi'nde seyircileri ile buluşacak.

Etkinlikler sayesinde çocukların mutlu olduğu gözlemleniyor. Moral depolayan Pursaklar'lı gençlerin eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine daha neşeli başlaması hedefleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOKİ 250 kişinin mağdur edildiği iddialarına cevap verdi

TOKİ 250 kişinin mağdur edildiği iddialarına cevap verdi