ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi yarıyıl tatili etkinliklerinde bugün neler olacağını açıkladı

Pursaklar Belediyesi yarıyıl tatili etkinliklerinde bugün neler olacağını açıkladı

Pursaklar Belediyesi başladığı günden bu yana sıkı bir şekilde beklenen ve bir sonraki günü iple çekilen yarıyıl tatili programları kapsamında 24 Ocak Çarşamba (Bugün) programını paylaştı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi yarıyıl tatili etkinliklerinde bugün neler olacağını açıkladı

Pursaklar ilçesinde yaşayan öğrenciler aileleri ile birlikte unutulmaz bir yarıyıl tatil dönemi geçirmeye devam ediyor. Ücretsiz bir şekilde kendilerini eğlendiren ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayan çocuklar için devam eden yarıyıl tatili programlarında günün programı açıklandı.

GÜNÜN PROGRAMI AÇIKLANDI

Pursaklar Belediyesinin ilçe ihtiyaçlarına ek olarak sosyal anlamda da ilçe halkı ile beraber olduğunu gösteren etkinliklerden olan yarıyıl tatili eğlence programları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Pursaklar Belediyesi tarafından bugün hangi programların nerede olacağına dair bir hatırlatma paylaşımı yapıldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ara Tatil Programında 24 Ocak Çarşamba günü; Pursaklar Yaşam Merkezi'nde Sihirli Kumlar, Mühendisler, Mandala Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi ve Kapla Etkinlikleri, Altınova Mahalle Konağı'nda Renkler Ülkesi etkinliği gerçekleşecektir” dedi. Diğer etkinliklerde olduğu gibi bu etkinliklere de katılımın yoğun olması bekleniyor.

BALON GÖSTERİSİ GÜZEL GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Yine yapılan etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen “Bubble Şov” adlı balon gösterisi ile ilgili de konuşan Başkan Çetin “Özel günlere, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan çok amaçlı Karşıyaka Mahalle Konağımızda ara tatil Bubble Şov programını hem çocuklarımız hem velilerimiz ilgiyle izledi" diyerek faaliyetin detayı hakkında paylaşımda bulundu.

Pursaklar ilçesinde yarıyıl tatili dolayısıyla hazırlanan gösteriler devam edecek. Çocuklar ve ebeveynleri ise yapılan etkinliklere benzer çalışmaların en kısa zamanda gelmesi için belediyeden talepte bulundular.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Güdül Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın kimdir?

AK Parti Güdül Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yalçın kimdir?