ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi yeni kapalı pazar açılışında ilçe halkının takdirini kazandı!

Pursaklar Belediyesi yeni kapalı pazar açılışında ilçe halkının takdirini kazandı!

Pursaklar Belediyesi ilçede ikamet eden vatandaşın taleplerine cevap vermeye devam ediyor. Bu çerçevede ilçeye yeni ve modern pazar alanları kazandırmaya devam eden Pursaklar Belediyesi bir pazar alanının daha açılışını yaptı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi yeni kapalı pazar açılışında ilçe halkının takdirini kazandı!

Kültürden sanata, eğitimden spora, teknolojiden bilime her alanda Pursaklar’ı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, diğer taraftan vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımları da hız kesmeden sürdürüyor.

İlçede bulunan Emek Caddesi üzerine inşa edilen Çarşamba Kapalı Pazar Alanını vatandaşlarla birlikte hizmete açan başkan Çetin, vatandaşın taleplerine kulak verdiklerini belirtti. 

PURSAKLAR'DA YENİ PAZAR ALANI VATANDAŞA SUNULDU

Pursaklar Belediyesi tarafından Emek Caddesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Çarşamba Kapalı Pazar Alanında tezgahlarını açan pazarcı esnafı ve vatandaşlar gönül rahatlığı içerisinde alışverişlerini yapıyor.

Pursaklar ilçesindeki pazar alanlarının değişim ve dönüşümünde önemli çalışmalara imza atan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin 4,5 yılda dördüncü yeni kapalı pazar alanının açılışını yaptı. 

Modern Mimarisiyle Çarşamba Kapalı Pazar Alanımız hizmet vermeye başladığını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Daha önceki yeri sokak arasında, okulların içinde, trafik ve otopark sorunu olan, WC, mescit, kontrol noktası eksiği ile yağmurda, karda, güneşte kıymetli hemşerilerimizin zorlandığı bir yerdi. Şimdi hiçbir eksik yok. Vatandaşlarımızın gözlerinden büyük bir memnuniyetle alışveriş yaptıklarını görebiliyorum. 

Tüm Pursaklar halkına hayırlı olsun’’ değerlendirmesinde bulundu. İlçedeki yatırımların devam edeceğinin de altını çizen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, vatandaşa hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılında 2 bin gündem maddesini karara bağladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılında 2 bin gündem maddesini karara bağladı!