ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinde ara tatilde çocuklar için etkinlik düzenleniyor

Pursaklar Belediyesinde ara tatilde çocuklar için etkinlik düzenleniyor

Pursaklar Belediyesi 2023-2024 yılı ilk ara tatilinde çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Çeşitli atölye çalışmaları düzenleyen belediye çocukların yüzünü güldürüyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesinde ara tatilde çocuklar için etkinlik düzenleniyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin göreve geldiği günden bu yana öğrenciler için yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. İlçeye kazandırdığı kütüphaneler ve millet kıraathaneleri ile vatandaşlardan tam not alan belediye şimdilerde ise minikler için tatil eğlencesi düzenliyor.

5.jpg

2023-2024 yılı eğitim öğretim yılının ilk ara tatilinin gelmesi ile birlikte belediyeler kolları sıvadı. Çeşitli etkinlikler ve organizasyonlar düzenleyen belediyeler çocukların aileleri ile birlikte tatilde kaliteli vakit geçirmesini sağlıyor.

pursaklar39da-cocuklar-yaz-tatilinin-tadini-doyasiya-cikariyor.jpg

pursaklar-belediyesi.jpg

PURSAKLAR BELEDİYESİNDE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Pursaklar Belediyesi okullarda ara tatilin başlaması ile birlikte çocuklar için etkinlikler düzenliyor. Pursaklar Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 13-17 Kasım tarihleri arasında saat 13:00-17:00 saat aralığında Pursaklar Yaşam Merkezinde atölye etkinliklerinin düzenlendiğini duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5816 sayılı kanun nedir? 5816 sayılı kanunu kim çıkardı ve ne zaman çıkarıldı?

5816 sayılı kanun nedir? 5816 sayılı kanunu kim çıkardı ve ne zaman çıkarıldı?