ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nde Gazze'ye yardım kermesi düzenlendi

Pursaklar Belediyesi'nde Gazze'ye yardım kermesi düzenlendi

İsrail'e boykotlar devam ederken bir yandan da ülkenin dört bir yanında Gazze'ye yardım için kermesler düzenleniyor. Ankara'da ise ilçe belediyeleri büyük meydanlarda kermes düzenlemeye devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi'nde Gazze'ye yardım kermesi düzenlendi

Türkiye'nin her yerinde İsrail'in zulmüne karşı protestolar ve boykotlar devam ediyor. Öte yandan Gazze'ye yardım etmek isteyen vatandaşlar belediyelerin bünyesinde kermesler düzenlemeye devam ediyor.

f-f9tknbqaac2qz.jpg

Başkentte ilçe belediyeleri Gazze'ye destek olmak amacıyla pek çok çalışma yürütüyor. Başkentliler ise ellerinden geldiğince belediyelere yardım ederek Gazze'deki sivil halka ulaşması için yardım amaçlı kermesler düzenliyor. Kermeslerde hünerli kadınların yaptıkları yiyecekler satılırken çocuklar da annelerine yardım ediyor.

f-f9r-amaafcx0-1.jpg

PURSAKLARDA İL MÜFTÜLÜĞÜNE BAĞLI KURAN KURSLARI FİLİSTİN İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Pursaklar Belediyesinde İl Müftülüğüne bağlı Kuran kursları Filistin'deki masum siviller için kermes düzenledi. Kermese ilçede pek çok vatandaş katılırken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de stantları tek tek dolaştı. Vatandaşlar ile bire bir sohbet edip tezgahlarında yaptıklarını inceleyen Başkan Çetin çocuklara yoğun ilgi gösterdi.

f-f9tkjaeae-yx.jpg

Kermeste Pursaklı hanımların yaptığı patikleri lifler, şapkalar ve atkılar satılırken öte yandan evde yapıp getirdikleri yiyecekleri hem ikram edip hem de satışa sundular. Kermeste bulunan çok sayıda minikte anne babalarına yardım ederek Filistinli kardeşlerine destek olmaya çalıştı.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyanet İşleri Başkanlığı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında mesaj yayımladı

Diyanet İşleri Başkanlığı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında mesaj yayımladı