ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinde yeni iş kapısı açıldı

Pursaklar Belediyesinde yeni iş kapısı açıldı

Ankara'nın ilçe belediyeleri yaptıkları çalışmalar ve yürütülen projeler ile örnek olmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyeside ilçede sorunlara yönelik yürüttüğü çalışmalar ile vatandaşlardan tam not aldı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesinde yeni iş kapısı açıldı

Ankara'nın ilçe belediyeleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle sık sık vatandaşlarla bir araya gelen ilçe belediye başkanları sorunlar çerçevesinde adım atmaya özen gösteriyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçeye yeni donanımlar kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bölgedeki işsizliğe yönelik düzenlediği işveren ve iş arayanlar buluşmasında bir çok vatandaşa istihdam sağlamıştı. Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan bu buluşmada birçok genç meslek sahibi oldu.

f-foslexiaayo2c.jpg

140 KİŞİYE DAHA İSTİHDAM SAĞLANDI

Göreve geldiği günden bu yana ilçede yaptığı açılışlar ile refah seviyesine katkıda bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin son olarak ANKA GROS mağazasının açılışını gerçekleştirdi. İlçede işsizliğin önüne geçmek için çeşitli buluşmalar düzenleyen Başkan Çetin, ANKA GROS'un Ankara'da altıncı şubesi olan mağazasının açılışını gerçekleştirerek 140 personele daha can suyu oldu.

f-fosldwmaaxmby-1.jpg

Başkan Çetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı, "İlçemize değer katacak olan Ankara’nın altıncı şubesi ANKA GROS mağazasının açılışını gerçekleştirdik. 140 personel ile istihdama katkıda bulunan işyerinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Ankara’nın altıncı şubesi ANKA GROS mağazasının açılışını gerçekleştirdik. 140 personel ile istihdam

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan'da Yeni Kayı Mahalle Konağı'nın açılışı yapıldı

Sincan'da Yeni Kayı Mahalle Konağı'nın açılışı yapıldı