ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden çocuklar için hafta sonu etkinliği

Pursaklar Belediyesi'nden çocuklar için hafta sonu etkinliği

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki çocuklar için düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Belediyenin etkinliklerine yoğun katılım sağlanırken hafta sonu da minikler için sinema filmi ve tiyatro gösterimi yapıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden çocuklar için hafta sonu etkinliği

Ankara'daki ilçe belediyelerinin etkinlikleri yakından takip ediliyor. Belediyelerin birbirinden farklı çalışmaları devam ederken Pursaklar Belediyesi de çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ederken bu hafta sonu da yeni bir etkinliğe imza attı. 

İlçede yaşayan çocuklar için düzenli olarak etkinlikler hazırlayan Pursaklar Belediyesi bu kez  miniklere sinema film gösterimi ve çeşitli tiyatro oyunlarının sergilenmesi için harekete geçti.

 PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN NEŞE DOLU HAFTA SONU

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için birbirinden farklı birçok etkinlik düzenleyen Pursaklar Belediyesi, hafta sonu tiyatro gösterilerini ve sinema gösterilerini çocuklarla buluşturdu. Çocukların hafta sonunu daha verimli ve daha eğlenceli geçirebilmeler için tiyatro oyunları ve sinema gösterileri ile birbirinden eğlenceli bir hafta sonu programı hazırlayan Pursaklar Belediyesi, miniklere sinema film gösterimi ve çeşitli tiyatro oyunları sergiledi. 

Pursaklar Yaşam Merkezi Sinema Salonu ve Saray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliklerle dolu Cumartesi ve Pazar günlerinde çocuklarla birlikte yerini alan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de eğlence dolu anlara şahitlik etti. ‘‘Yüzleri tebessümle dolan miniklerimizin, sinema ve tiyatro gösterilerimize ilgisine görülmeye değer’’ diyen Pursaklar Belediye Başakanı Ertuğrul Çetin'den önemli açıklamalar geldi. 

PURSAKLAR'DA ETKİNLİKLER KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK

Çocukların etkinliklerle dolu bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hafta sonlarında çocukların hem öğrendikleri hem de güzel vakit geçirdiği programlarımız aralıksız devam ediyor.

Yüzleri tebessümle dolan miniklerimizin, sinema ve tiyatro gösterilerimize yoğun ilgisi görülmeye değer. Çocuklarımızın eğitimde, kültürde, sporda, sanatta en iyi gelişimi gösterebilmeleri için çaba sarf ederken, çocuk sineması ve çocuk tiyatro oyunlarımız aralıksız devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu.

Çocuklar için kesintisiz etkinlik açıklamasına yer veren Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e de katkılarından dolayı ailelerden teşekkür geldi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB ekipleri sokak köpeklerini toplama çalışmalarına başladı!

ABB ekipleri sokak köpeklerini toplama çalışmalarına başladı!