ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden çocuklu ailelere jest! Oyuncaklar Diyarı Oyuncakistan göz kamaştırıyor

Pursaklar Belediyesi'nden çocuklu ailelere jest! Oyuncaklar Diyarı Oyuncakistan göz kamaştırıyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı projelerle her yaş grubuna hitap etmeye devam ediyor. İlçe halkı için çeşitli projelere imza atan Pursaklar Belediyesi, hayata geçirdiği Oyuncakistan ile çocuklu ailelerin gözdesi oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden çocuklu ailelere jest! Oyuncaklar Diyarı Oyuncakistan göz kamaştırıyor

Başkent Ankara'daki 25 ilçe belediyesi faaliyetleri ile adeta birbirleri ile yarışıyor. Projeleri ile adından söz ettiren belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi, önemli adımlar atmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşlar için her yaş grubuna hitap eden proje ve etkinlikleri ile dikkati çekerken bu kez çocuklar için önemli bir projeyi hayata geçirdi.

Pursaklar Belediyesi, Başkan Ertuğrul Çetin'in liderliğinde çocuklar için önemli projeleri devam ettirirken sosyal, kültürel ve sportif alanları bir bir ilçeye kazandırarak, ilçe halkının büyük takdirini kazanıyor. Pursaklar Belediyesi, çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu Oyuncakistan’ı hizmete açtıklarını duyurdu.

OYUN DİYARININ ADI ARTIK PURSAKLAR

Pursaklar Belediyesi, Karaca Caddesi üzerinde bulunan sıfırdan yenilediği Karaca Pazar Alanı üzerine çocukların keyif dolu vakit geçirebilecekleri Oyuncakistan’ı hizmete açtı. Çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu Oyuncakistan hakkında merak edilenler artarken Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hayata kazandırılan Oyuncakistan çocuklu ailelerin uğrak noktası olmaya şimdiden aday oldu.

4-1.jpg

Etrafının yeşilliklerle kaplandığı, her detayın düşünüldüğü Oyuncakistanda, anne ve babaların yürüyüş yolu ve açık spor alanını kullanırken çocuklar, gönül rahatlığı ile park alanına girerek gönüllerince eğlenme fırsatı sunuldu.

''OYUNCAKİSTAN PARKIMIZDA VE ÇEVRESİNDE ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİNE HER ANIN TADINI DOYASIYA ÇIKARIYOR''

Çocukları doyasıya eğleneceği bir parkı daha hizmete kazandırdıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Oyuncakistan hakkında önemli bir değerlendirmede bulundu.

3-1.jpg

‘‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hoş zaman geçirmeleri aynı zamanda enerjilerini güzel mekanlarda geçirmeleri için parklara büyük önem veriyoruz. Karaca (Pazartesi) Pazarını kapalı hale getirdik, üzerinde oluşan alana, çocuklarımız için harika bir park yaptık.'' diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ''Ailelerin rahatlıkla kullanabileceği açık spor alanı, yürüyüş yolu, kamelyalar ve çevre yolları ile göz kamaştırıcı oldu. Oyuncakistan Parkımızda ve çevresinde çocuklarımıza ve ailelerine her anın tadını doyasıya çıkarıyor. Her bir hemşehrimizin ihtiyacına uygun sosyal alanlar inşa etmeye ve vakitlerini dolu dolu geçirmeleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

2-1.jpg

Oyuncakistan artık ailelerin uğrak noktası olmaya aday olurken ilk kez bu alana giden aileler de çocuklar için oldukça verimli bir alan inşa edildiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 6 bin 940 sözleşmeli personel alınacak

Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 6 bin 940 sözleşmeli personel alınacak