Pursaklar Belediyesinden gençlere 19 Mayıs daveti: Kortej yürüyüşü yapılacak!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında gençleri ve kendisini genç hissedenleri düzenlenen etkinliklere davet etti. Pursaklar'da kortej yürüyüşü düzenlenecek.

Pursaklar Belediyesinden gençlere 19 Mayıs daveti!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tüm gençleri düzenlenecek olan kutlama programına davet etti. Düzenlenecek olan etkinlikler kortej yürüyüşü ile başlayacak.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN 19 MAYIS'A ÖZEL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ!

Purslar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Gençler, kendini genç hissedenler! Yarınki kortej yürüyüşümüze sizleri eksiksiz bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Pursaklar Belediyesinden gençlere 19 Mayıs daveti: Kortej yürüyüşü yapılacak!

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında yarın saat 09:30'da Yavuz Bulvarı'ndan Hicret Cami Meydanı önünden Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'na kortej yürüyüşü düzenleneceği ifade edildi.

Buna ek olarak yarın kutlama programı kapsamında ragbi, beyzbol, badminton ve futbol, halat çekme, geleneksel Türk okçuluğu, denge kulesi oyunu, jenga, çuval yarışı, yumurta taşıma ve geleneksel sokak oyunları gibi çok sayıda spor etkinliği de düzenlenecek.

Pursaklar Belediyesi el sanatları etkinlikleri kapsamıda ise Tokat baskısı, ebru sanatı, Hint kınası ve ahşap yankı gibi farklı faaliyetler düzenlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER