ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden gençlere Nevşehir çıkarması!

Pursaklar Belediyesi'nden gençlere Nevşehir çıkarması!

Pursaklar Belediyesi, ilçe gençlerinin doyasıya eğleneceği bir etkinliğe imza atıyor. Belediye tarafından ilçe gençleri, Nevşehir'de kamp yapma imkanına erişiyor.
Pursaklar Belediyesi'nden gençlere Nevşehir çıkarması!

Ankara'da Pursaklar Belediyesi, gençlere yönelik yaptığı hizmet ve projelerinde sınır tanımıyor. Gençleri hem eğlendiren hem de sosyal faaliyetler içerisinde bulunulmasını sağlayan Pursaklar Belediyesi'nin son duyurusuyla ilçe gençleri şimdiden heyecanlanıyor. 

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre, 14-18 yaş arası genç erkekler, Nevşehir Gençlik Kampı'na gidiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile Gençlik Kampı organizasyonları düzenlemeye devam eden Pursaklar Belediyesi, çeşirtli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe bir deneyim sunuyor. 

BAŞKAN ÇETİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe gençlerinin birbirinden farklı sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilmesi için belediye olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, daha önce düzenlenen gençlik kampına hiç katılmayan 14-18 yal arası genç erkeklerin, bakanlığın düzenlediği ve 75 kişiyi davet ettiği Nevşehir Gençlik Kampı'na katılım sağlayacağını söyledi. 

Çeşitli aktiviteler ve doğa ile iç içe bir kamp deneyimi sunulacağını da ifade eden Ertuğrul Çetin, bu eğlenceli günleri kaçırmamak adına başvuru yapılmasının unutulmaması konusunda da hatırlatmada bulundu. 

Pursaklar Belediyesi'nin ilçe gençlerine yönelik hizmet ve projeleri aralıksız sürerken, Nevşehir Gençlik Kampı ile de Pursaklarlı gençler hem eğlenecek, hem de doğayla iç içe zaman geçirecek. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 milyon emeklinin beklediği haber geldi! Artık zamlı alacaksınız işte masadaki rakam

6 milyon emeklinin beklediği haber geldi! Artık zamlı alacaksınız işte masadaki rakam