ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine destek!

Pursaklar Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine destek!

Tarım arazilerinde üretim seferberliğini duyuran Pursaklar Belediyesi, kendi üretimleri ile ihtiyaç sahibi ailelere destek verildiğini ifade etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine destek!

Tarıma destek konusunda belediyeden büyük adım! İhtiyaç sahibi aileler için tüm imkânlarını seferber ederek tarım arazilerinde üretim seferberliği yapan Pursaklar Belediyesi, yerli tohumlardan elde ettiği nohut ve buğdaydan elde ettiği unu, Sirkeli Bal Ormanında ürettiği balları, yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere dağıtırken, evinde yemek yapamayacak durumda olanlara ise ürünleri aşevi aracılığı hazır hale getirerek evlerine götürüyor.

4.jpg

Un, bal ve nohutun dağıtılmak üzere hazırlandığı Tebessüm Çarşısına giden Başkan Ertuğrul Çetin, belediye ekiplerince yapılan hazırlıkları yakından takip ederek ürünleri teker teker inceledi.

BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN DUYURDU!

Ürettikleri ürünleri hazır hale getirerek hemen dağıtımına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Tarıma uygun arazilerimizi ekiyoruz. Yetiştirdiğimiz mahsullerin bir kısmını aşevimizde kullanıyor, evinde yemek yapamayacak durumda olanlara götürüyoruz, bir kısmını da hiç geliri olmayan öksüz, yetim ve dul hemşehrilerimize dağıtıyoruz. Kardeşlerimizin sevincini paylaşmak, onların yanında olmak ve onların dualarını almak, bizim için en büyük gurur kaynağı olmuştur. Bugün olduğu gibi yarında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Bu şekilde hem tarım arazilerini canlandırıldığı hem de ihtiyacı olan vatandaşlar için verilen desteklerin de aksatılmadığı öğrenilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhuriyet'in yüzüncü yılına özel basılan 5 liraya ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhuriyet'in yüzüncü yılına özel basılan 5 liraya ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı