ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinden ilçe futbolcularına tam destek

Pursaklar Belediyesinden ilçe futbolcularına tam destek

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe genelinde yapılan faaliyetlere ek olarak spor konusunda yapılan çalışmalara da destek veriyor. Başkan Çetin Belediye ve ilçeyi temsil eden takımların müsabakalarını yerinde takip ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesinden ilçe futbolcularına tam destek

Son dönemde Ankara'da ön plana çıkan ilçelerden olan Pursaklar'da yapılan çalışmalar dikkat çekiyor.  Ertuğrul Çetin'in Belediye Başkanlığını yaptığı Pursaklar'da vatandaşlar ilçe genelinde yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de ilçe vatandaşlarının güzel anlar yaşamasını ve gençlere fayda sağlamasını bekledikleri etkinlik ve organizasyonlara bizzat katılım sağlıyor. İlçe genelinde yapılan bir çok spor organizasyonunda tribündeki yerini alan Başkan Çetin ilçenin futbol takımını da desteklediğini ifade ediyor.

PURSAKLAR FUTBOLCULARINA BAŞKAN ÇETİN'DEN DESTEK

Başkan Ertuğrul Çetin verdiği destek kapsamında Pursaklar Belediyespor'un oynadığı futbol maçını tribünden takip etti. Saray Mahmudiye Stadında oynanan mücadele ile ilgili bir paylaşımda bulunan Başkan Çetin “Pursaklar Belediye Spor-Beytepe Spor Futbol Müsabakasını İlçe Başkanımız Sn.İbrahim Kopan ve MHP Pursaklar İlçe Başkanımız Sn. Veysel Yıldırım ile izledik” dedi.

Başkan Çetin geçtiğimiz günlerde Pursaklar Belediyespor U-14 takımının Etimesgut Belediyesspor U-14 takımı ile oynadığı mücadeleyi de yerinden takip ederek genç futbolculara destek olmuştu.

PURSAKLAR HALKI SPORA VERİLEN DEĞERDEN MEMNUN

Bir çok defa gençlere spor ve eğitim gibi konularda koşulsuz destek verdiklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in izlediği politika ilçe sakinleri ve ilçedeki sporcu aileleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlar spora verilen desteğin kesilmesini istemiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Helikopter kazasında şehit olan Cemil Gülen'in Ankara'daki evi bayraklarla donatıldı

Helikopter kazasında şehit olan Cemil Gülen'in Ankara'daki evi bayraklarla donatıldı