ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinden kitap günlerine gelen okurlara ücretsiz çorba ikramı

Pursaklar Belediyesinden kitap günlerine gelen okurlara ücretsiz çorba ikramı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde devam eden Pursaklar 2. Kitap günleri her gün binlerce insanın ziyareti ile devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de düzenlediği kitap günlerine gelen vatandaşlara ücretsiz çorba ikramında bulunuyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesinden kitap günlerine gelen okurlara ücretsiz çorba ikramı

Her yaştan kitap severin ilgi ile takip ettiği Pursaklar 2. Kitap Günleri sona yaklaşıyor. Son 3 günü kalan etkinlik ile ilgili vatandaşların rahatına önem veren Pursaklar Belediyesi fuar alanına gelen kişilere jestler yapmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİLERE ÇORBA İKRAMI

Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlediği etkinliğe büyük bir ilgi gösterilmesinden dolayı bu sene bir kez daha düzenleyen Pursaklar Belediyesi yurt genelinde binlerce insanın severek takip ettiği yazarları Pursaklar halkı ile buluşturuyor. Havaların soğuk olmasından dolayı söyleşi ve etkinliklere gelen vatandaşların olumsuz etkilenmemesini isteyen Pursaklar Belediyesi vatandaşlara çorba dağıtımı yapıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bizzat çorba dağıtımına katıldı ve ziyaretçilere ikramda bulundu.

Kitap Günlerine gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Çetin “Büyük bir ilginin olduğu Pursaklar 2.Kitap Günleri alanımıza gelen 7’den 70’e tüm kitapseverlerimizle sohbet ederek, çorba ikram ediyoruz. Her yaştan hemşehrimizi gördüğümüz Kitap Fuarımıza olan büyük ilgi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sanata, kültüre, eğitime, bilime, teknolojiye ilgileri günden güne artarak devam ediyor. Bizlerde bu alanlarda artan ilgi ve alakaya destek olmaya ve gelişim sağlamalarına yardımcı olmak adına çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KİTAP GÜNLERİ 18 ŞUBAT'TA SONA ERECEK

On binlerce Ankaralının severek katılım sağladığı Pursaklar 2. Kitap Günleri 18 Şubat'a kadar devam edecek. Kitap günlerinin Pursaklar Belediyesi tarafından bir gelenek haline gelmesi ve her sene yapılması tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray- Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?

Galatasaray- Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı?