ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden son 5 yılda dev projeler

Pursaklar Belediyesi'nden son 5 yılda dev projeler

Pursaklar Belediyesi, son 5 yılda sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği dev projelerle Pursaklılara modern hizmetler sunmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi'nden son 5 yılda dev projeler

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren belediyelerinden biri olan Pursaklar Belediyesi, son 5 yılda Pursaklıların hizmetine sunduğu dev projelerle taktir toplamaya devam ediyor. 

Çeşitli alanlarda hizmete açılan projeler, Pursaklıların sosyal ve kültürel yaşantılarında önemli bir yere de sahip olmayı sürdürüyor. 

İşte son 5 yılda Pursaklıların hizmetine sunulan projeler:

Pursaklar Belediye Başkanlık Binası 

Pursaklar Belediye Başkanlık Binası;, 2019 yılında hizmete açıldı. Giderek artan nüfus nedeniyle yeni belediye binası hizmete açıldı. 300 bin nüfusa göre planlanan Belediye Binası, 7 bin 500 metre kare alan üzerine 10 kat olarak inşa edildi.

Endemik Vadi 

Çeşitli endemik bitkilerin yanı sıra Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini ve Ankara Tavşanı'nın da bulunduğu Endemik Vadi, 22 bin metre kare alana inşa edildi. 

Kapalı Yüzme Havuzu

Kapalı Yüzme Havuzu, 2019 yılında hizmete açıldı. Tesis içerisinde spor salonları, kafeterya, 240 kişi kapasiteli yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 1 adet antrenman havuzu, 2 adet sauna ve buhar odaları, giyinme kabinleri, duş ve lavabo, 11 adet sınıf 4 adet idari ofis, 1 adet sağlık odası, antrenör odası ve 70 araçlık otoparkı bulunuyor. 

Kurban Kesim ve Satış Alanı

40 bin metre karelik alana kurulan kurban kesim ve satış alanı, kokusuz, hijyenik, modern kesim üniteleri, sıra bekletmeyen randevu sistemi ile Pursaklılara hizmet veriyor. 

Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi 

Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını bünyesinde barındırıyor. Vatandaşlara ve miniklere soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanların tanıtımı yapılıyor, hayvan sevgisi aşılanıyor. 

Pursaklar Belediyesi'nin vatandaşlarına sunduğu hizmetler ve dev projeler devam ederken Pursaklılar da hizmete sunulan yerlerin keyfini çıkarıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Olaylı maçın ardından Mansur Yavaş'tan ilk açıklama geldi

Olaylı maçın ardından Mansur Yavaş'tan ilk açıklama geldi