ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden spora ve sporcuya tam destek! Pursaklar'da Ragbi Sporuna özel zirve

Pursaklar Belediyesi'nden spora ve sporcuya tam destek! Pursaklar'da Ragbi Sporuna özel zirve

Ülkemizde sporsa ve sporcuya olan desteklerin büyük bir önemi bulunuyor. Türkiye'nin dünya çapında başarılara imza atması adına desteklerin devam etmesi büyük bir önem taşırken Pursaklar Belediyesi'nin de örnek projeleri devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden spora ve sporcuya tam destek! Pursaklar'da Ragbi Sporuna özel zirve

Türkiye, spor dallarında elde ettiği başarılarla adını dünyaya duyurmaya devam ediyor. Spora ve sporcuya destek verilmesi için çeşitli projelere devam ederken devletin ve spor kuruluşlarının yanı sıra belediyelerin desteklerinin de büyük bir önemi bulunuyor. Spor dallarının gelişmesi ve daha fazla sporcu yetiştirebilmek için belediyelerin projelerinin desteklenmesi gerekirken Ankara'da Pursaklar Belediyesi'nin örnek projeleri bulunuyor.

Pursaklar ilçesinde belediyenin ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in girişimleri ile özellikle çocuklar ve gençlerin spora olan ilgisinin artması için çeşitli kurslar da ücretsiz olarak düzenleniyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'in girişimleri takdir toplarken Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin, Ragbi sporuna verdiği destek ile kamuoyunun büyük takdirini kazanan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’i makamında ziyaret etti.

PURSAKLAR'DA BAŞKAN ÇETİN'E ÖNEMLİ ZİYARET

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin, Pursaklar Belediye Spor Kulübü Ragbi takımının kurulmasına öncülük eden Türkiye Şampiyonlukları elde etmesine olanak sağlayan, spora ve sporculara verdiği destek ile dikkatleri üzerine çeken Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’i makamında ziyaret etti. Federasyon Başkanını Pursaklar’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Çetin önemli bir açıklamaya yer verdi.

2-3.jpg

''PURSAKLAR BELEDİYESİ OLARAK RAGBİ SPORUNA BÜYÜK BİR DESTEK VERİYORUZ''

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Pursaklar Belediyesi olarak ragbi sporuna büyük bir destek veriyoruz. Gençlerimizde verdiğimiz desteğin karşılığı olarak bizlere, Türkiye Şampiyonlukları hediye ediyor. İlçemizde sporun gelişmesi ve adından söz ettirecek sporcular yetiştirmek adına dün olduğu gibi, bugünde, yarında spora ve sporculara yatırım yapmaya devam edeceğiz’’ değerlendirmesinde bulundu.

1-2.jpg

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Başkan Çetin ile Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ragbi sporunu gençler arasında yaygınlaştırmak adına atılması gereken adımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Söz konusu toplantının iki taraf için de oldukça verimli geçtiği kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SPK 3 şirketin daha halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı!

SPK 3 şirketin daha halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı!