ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden ücretsiz berber ve temizlik hizmeti!

Pursaklar Belediyesi'nden ücretsiz berber ve temizlik hizmeti!

Pursaklar Belediyesi'nin sosyal yardımları tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni projelere imza atan belediye bu kez de yardım elini özel gereksinimli ve yaşlı vatandaşlara uzattı.
Pursaklar Belediyesi'nden ücretsiz berber ve temizlik hizmeti!

Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği pek çok projeyle örnek olmaya devam ediyor. Çeşitli sosyal yardımlarıyla vatandaştan taktir toplayan belediyenin ücretsiz berber ve temizlik hizmeti ise özel gereksinimli ve yaşlı vatandaşların hizmeti sunuldu. 

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, özel gereksinimli ve yaşlı vatandaşlara yönelik, ücretsiz berber ve temizlik hizmeti sunuluyor. ‘’Tek amacımız işimizi iyi yapmak.'' diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüyor. 

OLUŞTURULAN EKİPLER ÖZEL GEREKSİNİMLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Pursaklar Belediyesi koordinesinde Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler, özel gereksinimli ve yaşlı vatandaşların evde berber ve temizlik ihtiyaçlarına yardımcı oluyor. Özellikle evlerinden çıkamayan birçok özel gereksinimli vatandaş ve yaşlılar ile hastalara yardım elini uzatan belediye, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. 

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Pursaklar Belediyesi'nin Pursaklar Yaşam Merkezi 0 312 551 9741 numaralı telefonunu arayarak ya da Tebessüm Çarşısı içerisinde bulunan yardım noktalarından detaylı bilgiye ulaşabiliyor. 

Pursaklar Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü faaliyetler Pursaklıların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiörengücü Ümraniye deplasmanında

Keçiörengücü Ümraniye deplasmanında