ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden vatandaşlarına istihdam!

Pursaklar Belediyesi'nden vatandaşlarına istihdam!

Ankara'nın vatandaşlarının her zaman yanında olan ve her türlü ihtiyaçlarına destek olan Pursaklar Belediyesi, son 5 yılda istihdam rekoru kırdı.
Pursaklar Belediyesi'nden vatandaşlarına istihdam!

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, vatandaşlarına her türlü alanda hizmet vermeye devam ediyor. Son 5 yılda Pursaklıların her türlü ihtiyaçlarına destek olan belediye, gerçekleştirdiği  iş arayan-işveren buluşması organizasyonları ile dev bir istihdama imza attı. 

52 İŞ ARAYAN-İŞVEREN BULUŞMASI 

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, son 9 ayda 33 iş buluşması düzenlenirken, son 5 sene içerisinde toplam 52 iş arayan-işveren buluşması organize edildi. Bu buluşmalar ile farklı iş kollarında, yeni iş imkanları sunarak binlerce Pursaklının iş sahibi olmasını sağladı. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise, istihdam odaklı birçok proje ve hizmete imza attıklarını belirterek, ‘‘İstihdam odaklı birçok proje ve hizmete imza atarak, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz iş arayan-işveren buluşmalarımızla, iş arayanlarla işverenleri buluşturduk. Hemşehrilerimizin evine ekmek götürmesine aracılık etmek bizim en büyük mutluluğumuz ve motivasyonumuz. İşverenlerin de eleman açığını doğru adaylarla ve çok daha hızlı kapatmalarına yardımcı oluyoruz.'' dedi. 

2024 Ocak ayı itibariyle ise fabrikalar, büyük ölçekli firmalar ve diğer işveren kuruluşlar,  işçi-işveren buluşmalarının tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı. 

Pursaklar Belediyesi, istihdam hizmetine aralıksız devam edecek. Yeni yılla beraber çeşitli işçi-işveren buluşmaları düzenlenecek, Pursaklıların istihdamı sağlanacak. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da yolcu otobüsü devrildi! İlk belirlemelere göre 4 ölü 36 yaralı var

Malatya'da yolcu otobüsü devrildi! İlk belirlemelere göre 4 ölü 36 yaralı var