ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi!

Pursaklar Belediyesi'nden yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi!

Pursaklar Belediyesi yarı yıl tatiline giren öğrencilerine karne gediyesi olarak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi'nden yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi!

Tüm yurtta ilk ve ortaöğretime devam eden öğrenciler 19 Oca Cuma günü itibari ile yaryıl tatiline girdiler. Pursaklar Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili hediyesi olarak öğrencilerin yüzünü güldüren bir işe imza attı. Belediyeden yapılına duyuruda karne hediyesi olarak öğrencileri eğlence dolu etkinliklerle buluşturmaya hazırlandıkları ifade edildi. 

Pursaklar Belediyesi Başkan Ertuğrul Çetin’in talimatları doğrultusunda Kültür İşleri Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek olan etkinliklerde tiyatro oyunları, Mühendisler Etkinliği, Ahşap Boyama Etkinliği, Kapla Etkinliği, Mandala Atölyesi,Yaramaz Kukla Fiko, Şakacı Aslan, Şaşkın Köpek Ponkit, Renkler Dünyası, Bubble Şov, Sihirbaz Şov, Balon Şov Bilim Şov, Hacivat Karagöz Şov ve Sihirli Kum Atölyesi gibi karnesini alan öğrencilere birçok etkinlik programı hazırladı.

“DOLU DOLU BİR SÖMESTR TATİL PROGRAMI HAZIRLADIK”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklar için eğitici, öğretici ve eğlenceli dolu etkinlik programları hazırladıklarını belirterek, ‘‘Pursaklar’ın çocukları çok şanslı. Tabi ki velilerimiz de çok mutlu. Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren çocuklarımızın yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla dolu dolu bir sömestr tatil programı hazırladık. Çünkü çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de daha mutlu olacağına inanıyoruz. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen programları not alın’’ ifadelerini kullandı.

Okulların 19 Ocak ile 2 Şubat arasındaki 2 haftalık yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağı ve Karşıyaka Mahalle Konağında her gün farklı etkinlikler ilk ve ortaöğretim öğrencileri ile buluşacak.

Haberankara.com
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cebinde çantasında cüzdanında madeni parası olanlar bunu hemen kontrol edin! 5 25 50 kuruş 1 TL'deki Darphane gerçeği ortaya çıktı

Cebinde çantasında cüzdanında madeni parası olanlar bunu hemen kontrol edin! 5 25 50 kuruş 1 TL'deki Darphane gerçeği ortaya çıktı