ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebekler için hoş geldin hediyesi!

Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebekler için hoş geldin hediyesi!

Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda yeni doğan bebekler için hoş geldin hediyesi verileceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebekler için hoş geldin hediyesi!

Yaklaşık olarak 5 seneden bu yana Pursaklar Belediyesi tarafından yeni doğan bebekler için verilen hediyeler devam ediyor. Bu kapsamda daha önce açıklamalarda bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, geçtiğimiz sene Ekim ayında dünyaya gelen 5 bin 413 bebek için hoş geldin hediyesinin verildiğini ifade etmişti. 

Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yaptığı açıklamalarda bu sene de yeni doğan bebekler için hediyelerin verilmeye devam edildiğinden bahsetti. 

YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN HOŞGELDİN HEDİYESİ!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çetin, "Geçici kimlik belgesiyle Sosyal İşler Müdürlüğümüze gelen hemşehrilerimizin ilk hediyeleri bizden" şeklinde ifadeler ile Pursaklılar için yeni doğan hediyesinin verilmeye devam ettiği konusundaki müjdeyi duyurdu. 

Bu çerçevede daha önce de yapılan açıklamalar kapsamında başvuru yapan aileler için battaniye,  bebek takımı, zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, biberon, bebek çantasından oluşan ilk hediyelerinin verildiğinden bahsetti. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hoş geldin Küçük Hemşehrim kampanyamız ile ilce nüfus müdürlüğüne kayıt yaptıran yeni doğan bebeklerimizi tespit ederek, ilk hediyelerini ailelerine ulaştırıyoruz. Tüm yeni doğum yapan annelerimizi tebrik ediyor, kendilerine ve yavrularına sağlıklı, uzun ömürler temenni ediyorum’’ dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’da düzenlenen programla Berat Kandili idrak edildi!

Ankara’da düzenlenen programla Berat Kandili idrak edildi!