ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günleri devam ediyor! İşte günün konukları

Pursaklar Belediyesinin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günleri devam ediyor! İşte günün konukları

Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen ve Ankara'nın genelinden kitapseverlerin yoğun bir ilgi gösterdiği Pursaklar 2. Kitap Günleri tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin etkinlik ile ilgili güncel bilgiler paylaşmaya devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesinin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günleri devam ediyor! İşte günün konukları

Ankara'nın Pursaklar ilçesi şu günlerde sosyal faaliyetleri ile anılıyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve ziyaretçilerin sadece Pursaklar ile sınırlı kalmadığı Pursaklar 2. Kitap Fuarı devam ediyor.

ETKİNLİKLERE KATILANLARA TEŞEKKÜR

Devam eden etkinlik ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de hem vatandaşları bilgilendirmek hem de devam eden programa herkesi tekrar tekrar davet etme anlamında paylaşımlarda bulunuyor. Geçtiğimiz dönemlerde de okuyan ve derslerine çalışan öğrencilere her zaman Belediye olarak desteklerinin sürdüreceklerini ifade eden Başkan Çetin “Kitabı sevdirmek adına çocuğunun elinden tutarak getiren anne-babalara çok teşekkür ediyorum” diyerek velilere de teşekkürlerini sunmuştu.

İŞTE GÜNÜN PROGRAMI

“Geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın Pursaklar 2. Kitap Günleri’ne giderek artan ilgileri beni çok mutlu ediyor" diyen Başkan Ertuğrul Çetin'de programı ziyaret ederek çocukların sevinçlerine ortak oldu. Onlara bu tarz etkinliklerin devam edeceği bilgisini veren Başkan Çetin bugünün programını paylaştı.

Yapılan paylaşıma göre bugün Pursaklar 2. Kitap Günleri kapsamında 10:30'da Adem Karafilik ve 13:00'da Sinan Yağmur kitapseverler ile bir araya gelecek.

EĞLENDİRİCİ ETKİNLİKLERDE YAPILIYOR

Sadece kitap söyleşileri ile sınırlı kalmayan programda küçük yaştan vatandaşlar için eğlendirici programlar düzenleniyor. Geçtiğimiz günlerde etkinlik alanında düzenlenen kukla gösterisi ile ilgil Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Çocuklar, hayatımıza anlam katan en değerli varlıklar. Yüzlerini biraz olsun güldürebildiysek ne mutlu bize” diyerek etkinliklerin en temel amacının çocukları mutlu etmek olduğunu belirtmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! Gündem öğretmen atamaları

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! Gündem öğretmen atamaları