ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Hokey Şampiyonası sona erdi

Pursaklar Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Hokey Şampiyonası sona erdi

Pursaklar ilçesinde yapılan ve ilgiyle takip edilen Türkiye U-16 Hokey Şampiyonası sona erdi. Kazanan takıma kupaları Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından takdim edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Pursaklar Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Hokey Şampiyonası sona erdi

Pursaklar'da ilçe ve Ankara için önemli bir anlam ifade eden Türkiye U-16 Hokey Şampiyonası sona erdi.  Pursaklar Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen şampiyona bir birinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

PURSAKLAR'DA DEVAM EDEN TURNUVA BÜYÜK BİR HEYECANA SAHNE OLDU

Ülkemizin farklı noktasındaki tam 11 şehirden gelen 24 takımın yarıştığı turnuvada günler süren heyecanın ardından son buldu. Genç yaşına rağmen sporla ilgilenen yüzlerce gencin Pursaklar'da bir araya gelmesi ilçe halkını çok memnun ederken konu ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Sporun her dalında adından söz ettiren bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonasına ev sahipliği yapan ilçemiz bugün de Hokey U16 Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapıyor. 11 ayrı şehirden gelen 24 takım kıyasıya yarışıyor. Bütün sporculara ve heyetlere Pursaklarımıza hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum” şeklinde konuşmuştu.

İlçenin önceki dönemlerde de önemli turnuvalara ev sahipliği yaptığını ve bu tarz organizasyonları önemsediklerini ifade eden Başkan Çetin söz konusu turnuvayı da bizzat tribünden takip ederek yaşanan heyecana kendisi de ortak olmuştu.

KAZANAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Devam eden Hokey şampiyonası yapılan final müsabakalarının ardından son buldu. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ev sahibi olduğumuz Hokey U16 Türkiye Şampiyonasında Pursaklar Belediye Spor erkek takımımız mücadeleden 2. Sırada çıktı. Erkeklerde Konya İl Karma bayanlarda Muğla İl Karma takımları şampiyon oldu. Takımımızı, şampiyonları ve mücadele veren tüm sporcu kardeşlerimi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Pursaklar Belediyesi'nin ev sahibi olduğu ve sorunsuz bir şekilde tamamlanan şampiyonanın ardından ilerleyen dönemde farklı spor dallarında da önem arz eden turnuvalara ev sahipliği yapması ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Engelli bireysel eğitim desteği ne kadar oldu?

2024 Engelli bireysel eğitim desteği ne kadar oldu?