ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesinin girişimleri ile ilçeye 2 yeni Millet Bahçesi kazandırılacak!

Pursaklar Belediyesinin girişimleri ile ilçeye 2 yeni Millet Bahçesi kazandırılacak!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. İlçedeki yatırımlar devam ederken Millet Bahçesi yapımlarına da hızla devam edildiği bildirildi. Bu çerçevede Pursaklar Belediyesinden konuya ilişkin açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesinin girişimleri ile ilçeye 2 yeni Millet Bahçesi kazandırılacak!

Başkent Ankara'daki ilçe belediyelerinin yatırımları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belediyelerin yatırımları yakından takip edilirken Pursaklar Belediyesi de ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. 

Pursaklar'a kazandırdığı yeni eserlerle vatandaşların sosyal hayatına katkı sağlayan Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor. ‘‘Bu iki güzide Millet Bahçemiz Ankara’nın akciğerleri olacak’’ değerlendirmesinde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, önemli değerlendirmelerde bulundu. 

PURSAKLAR'A 2 YENİ MİLLET BAHÇESİ KAZANDIRILACAK

Pursaklar ilçesinde kültürden sanata, eğitimden spora, teknolojiden bilime birçok alanda vatandaşlara hizmet veren belediye, halkın heyecanına yeni bir soluk katacak olan Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi yapım çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle 230 dönüm arazi üzerine yapılan Millet Bahçesi içerisinde; manej alanı( at binicilik), okçuluk alanları, millet kıraathaneleri, evcil hayvanlar parkı, yel değirmeni, futbol sahaları, basketbol sahaları, açık hava spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantaları, büfeler, piknik alanları, bisiklet yolları, doğal yürüyüş parkurları, biyolojik gölet, şelale vb. birçok sosyal alan yer alacak.  

Pursaklar Belediyesi tarafından yapım çalışmalarının devam ettiği  Gümüoşoluk Millet Bahçesi’nin içerisinde; yoğun yeşil alanı ve doğal göleti ile birlikte 126 bin metre kare alana; yürüyüş ve bisiklet yolları, parklar, çocuk oyun ve spor alanları, piknik alanları vb. alanları ile Pursaklar çok güzel bir yaşam alanı kazanacak.  

‘’YENİ MİLLET BAHÇELERİMİZİN PURSAKLAR'A HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM''

Ankara’ya nefes aldıracağı belirtilen yeni Millet Bahçelerinin yapım çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan Çetin; ‘‘7’den 70’e her bir hemşehrimize hitap edecek olan Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüoşoluk Millet Bahçesi’nde çalışmalarımız devam ediyor.

Tamamlandıkları zaman sadece Pursaklar’ın değil Ankara’nın cazibe merkezi olacak. Hava şartları müsaade ettikçe durmaksızın çalışacağız. Yeni Millet Bahçelerimizin Pursaklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerine yer verdi. İki bahçenin yapımına da devam ediliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saldıray Berk kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü?

Saldıray Berk kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü?