ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye yatırımları sürüyor! Pursaklar'daki parklar hız kesmeden yenileniyor

Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye yatırımları sürüyor! Pursaklar'daki parklar hız kesmeden yenileniyor

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki yatırımlarına devam ederken park yenileme ve dönüştürme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İlçe halkının en çok ziyaret ettiği alanları yenileyen belediye, yaşam alanları oluşturmaya devam edeceklerini belirtti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye yatırımları sürüyor! Pursaklar'daki parklar hız kesmeden yenileniyor

Ankara'daki ilçe belediyeleri arasında yer alan ve çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Pursaklar Belediyesi, birbirinden yeni projelere imza atıyor. İlçenin değer kazanması ve halkın ihtiyaçlarına karşılık vermek için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Başkan Ertuğrul Çetin'in çabaları ile park yenilemeye devam ediyor.

Prestij değeri yüksek park alanlarını ilçeye kazandırmayı hedefleyen Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını yenileyerek, kullanışlı ve modern hale getirmeye devam ediyor. Günümüz koşullarına uygun olmayan, deforme parkları sıfırdan yenileme çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, ilçedeki çalışmalara dair son bilgileri paylaştı.

PURSAKLAR'DA YENİLENMEYEN PARK KALMAYACAK

Yeni sosyal, spor, kültür ve yeşil alanları ile her geçen gün daha yaşanabilir bir ilçe haline dönüşen Pursaklar’da devam eden çalışmaları yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sahaya inerek incelemelerde bulundu. Başkan Çetin'in incelemelerinin ardından Şehit Mikail Dönmez Parkı yenileme çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

3-3.jpg

BAŞKAN ÇETİN: HEMŞEHRİLERİMİZİN İSTİFADE EDECEĞİ BİR YAŞAM ALANI HALİNİ ALACAK

Göreve geldikleri günden bu yana park ve yeşil alanların sayısını artırırken mevcut parkları da günümüz koşullarına uygun olarak sıfırdan yenilediklerini belirten Başkan Çetin, Pursaklar’ı yeşille iç içe bir yer haline getirmek adına yoğun bir gayret içerisinde olduklarının altını çizdi.

1-2.jpg

Bu çalışmalar kapsamında Şehit Mikail Dönmez Parkını yenilediklerini belirten Başkan Çetin, ''Çimenler çıktıkça harika bir görünüm alıyor. Ailelerimiz yeşil alanlarımızda dinlenirken, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir alanda oynayabilecekleri, tehlike yaratmayan ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında yenilenen park alanımız, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin istifade edeceği bir yaşam alanı halini alacak’’ değerlendirmesinde bulundu. Başkan Çetin, Pursaklar'da yenilenmeyen bir park kalmayacağının da altını çizdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yer alan Eymir Kuş Halkalama İstasyonu'nda 5 Yılda 12 bin kuş halkalandı!

Ankara'da yer alan Eymir Kuş Halkalama İstasyonu'nda 5 Yılda 12 bin kuş halkalandı!