ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin prestij projesi Endemik Vadi'ye öğrencilerde yoğun ilgi

Pursaklar Belediyesi'nin prestij projesi Endemik Vadi'ye öğrencilerde yoğun ilgi

Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye olan yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı projeleri hayata geçiren Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Endemik Vadi de ilgi görmeye devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin prestij projesi Endemik Vadi'ye öğrencilerde yoğun ilgi

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Pursaklar Belediyesi, dikkati çeken projelere imza atmayı sürdürüyor. Pursaklar ilçesinin değer kazanması için ilçe halkının da talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, her yaşa hitap eden çalışmaları ile takdir topluyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in prestij projesi olarak adlandırdığı ve her gün binlerce ziyaretçinin ağırlandığı Endemik Vadi, keşfedilmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açılan Ankara’nın kültürel mirasın sahip çıkılan endemik bitki ve hayvan türlerini bünyesinde barındırıyor. Endemik Vadi’ye ülke genelindeki okullarda eğitim gören öğrencilerin ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

ÖĞRENCİLERİN GEZİ ROTASI; PURSAKLAR BELEDİYESİ ENDEMİK VADİ

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Döneminin başlaması ile birlikte endemik bitki ve endemik hayvanları görmeye gelen öğrencilerin rotası Endemik Vadi oldu.

4-13.jpg

Ankara’nın farklı ilçelerinde eğitim gören öğrenciler, başkente özgü endemik bitkiler, Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini ve Ankara Tavşanının bulunduğu Endemik Vadi'ye büyük ilgi göstermeye devam ediyor.

3-15.jpg

Projeyi görmek için ilçeye gelen öğrencileri Endemik Vadi'de karşılayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bir nebze şehir ortamında sıyrılıp doğayla ve hayvanlarla direk bağ kuran çocuklarla keyif dolu vakit geçirerek Vadi ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

2-19.jpg

‘‘VADİDEKİ HOCALARIMIZIN VERDİĞİ EĞİTİMLE ÖĞRENEREK DOĞAYLA İÇ İÇE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER’’

Endemik Vadi'nin Ankara’daki bütün okulların ilgisini çekmeye devam ettiğini belirten Başkan Çetin, önemli bir değerlendirmede bulundu. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Keçiören Bağlum Anaokulu ve Yenimahalle Şehit Demet Sezen Anaokulu öğrencileri Endemik Vadimizde, doğa ve tabiatla buluştu. Vadideki hocalarımızın verdiği eğitimle öğrenerek doğayla iç içe güzel bir gün geçirdiler.'' ifadelerine yer verdi.

5-9.jpg

Başkan Çetin, ''Endemik Vadimize ziyarete gelen çocuklarımız, mutlu ve keyifli ayrılıyorlar. Öğrencilerimiz derslerine çok çalışacak. Ülkemiz ve aileleri için önemli başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran'dan Ankara’nın Başkent oluşunun yıl dönümü kapsamında açıklama

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran'dan Ankara’nın Başkent oluşunun yıl dönümü kapsamında açıklama