ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin yeni eğlence adresi! Endemik Vadi Orman Köyü

Pursaklar Belediyesi'nin yeni eğlence adresi! Endemik Vadi Orman Köyü

Pursaklar Belediyesi tarafından yakın zamanda açılan Endemik Vadi Orman Köyü bölge halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Özellikle çocuklarının uğrak noktası olan köy her gün ziyaretçilerle dolup taşıyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi'nin yeni eğlence adresi! Endemik Vadi Orman Köyü

Ankara'da ki belediyeler yaptıkları proje ve etkinlikler ile Başkentlilerin daha refah bir yaşam sürmesi için çalışmalarına devam ediyor. Polatlı Belediyesi'de yaz kış Ankara'da yaptığı projeler ile takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak aylar önce çalışmalarına başlanan Endemik Vadi Ormanı'nı Ekim ayının başında ziyaretçilere kapılarını açmıştı.

Projenin bitimi ile alan ilk olarak çocuklara açılmıştı. Bölge halkının merakla beklediği ormana ilgi yoğun oldu.

3.jpg

ORMANIN İÇİNDE YOK YOK

Pursaklar Belediyesi, aylar önce çalışmalarına başladığı Endemik Vadi Orman Köyü'nü Ekim ayının başlarında açmıştı. Kapılarını ilk olarak çocuklara açan köy şu günlerde oldukça kalabalık.

Bölge halkının özellikle çocuklarını getirdiği köyde çocuklar sadece oyun oynamakla kalmıyor. Ayrıca Endemik köyde Ankara'da soyu tükenmekte olan hayvanlar ve bitkileri de inceleyebiliyorlar.

5.jpg

ANKARA'DA SONBAHAR KEÇİÖRENDE GÜZEL

Keçiören Belediyesi yaptığı çalışmalar ve projeler ile örnek olmaya devam ederken son olarak açılışını gerçekleştirdiği Endemik Orman Köyü, bölge halkından takdir topluyor. Hafta sonları başta olmak üzere her gün ziyaretçiler ile dolup taşan Orman Köyü'nde çocuk sesleri hiç eksik olmuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pastırma yazı nedir, pastırma sıcakları ne zaman bitecek?

Pastırma yazı nedir, pastırma sıcakları ne zaman bitecek?