ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nin yol mesaisi devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi'nin yol mesaisi devam ediyor!

Ankara'nın ilçe belediyeleri arasında yer alan Pursaklar Belediyesi, birbirinden farklı yatırımları ile ilçe halkının dikkatini çekmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki yatırımları devam ederken bu kez yapılan yollarla ilgili açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nin yol mesaisi devam ediyor!

Ankara'nın 25 ilçesinde belediyelerin yatırımları devam ediyor. Yaptığı işler ve projelerle vatandaşların dikkatini çeken Pursaklar Belediyesi de yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

İlçeye değer kazandıracak projelerinin yanı sıra birbirinden farklı yatırımlara imza atan Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ‘’Güneşli günleri fırsat bilen Pursaklar Belediyesi, sıcak geçen kış aylarında sıcak asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.'' ifadeleri yer aldı.

PURSAKLAR İLÇESİNDE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yaz ayları boyunca yol yenileme seferberliği başlatan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak geçen kış aylarını fırsata çevirerek ilçe sokaklarını daha konforlu, modern ve güvenli hale getirmek üzere çalışmalarına devam ediyor.

‘‘Kırsal, merkez fark etmeksizin ilçemizin her noktasına dokunuyoruz ve yeniliyoruz’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de yol yenileme çalışmalarına yaz kış demeden devam ettiklerini belirtti. 

KIŞ ŞARTLARI İZİN VERDİKÇE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yapılan yol çalışmalarına ilişkin verdiği bilgilerde ‘Yollarımızın kalitesini yükseltiyor, sokaklarımızı modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Kırsal, merkez fark etmeksizin ilçemizin her noktasına dokunuyoruz ve yeniliyoruz. 

Kış şartları izin verdiği sürece hem merkezde hem kırsalda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.'' dedi. Başkan Çetin, Hizmetlerimizi gelişi güzel değil belli bir koordinasyon ve planlama dâhilinde hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. 

Bütün mahallelerimizi güzelleştirme ve değiştirme çalışmalarımızı yaz kış demeden aralıksız sürdüreceğiz’’ ifadelerine yer verdi. Bu kapsamda Pursaklar'ın değer kazanmasını sağlayacak çalışmalar da aralıksız olarak devam edecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi’nde ücretsiz müzik kursu veriliyor!

Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi’nde ücretsiz müzik kursu veriliyor!