ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor!

Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar vatandaşın ilgisini görmeye devam ediyor. İlçedeki Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den konuya ilişkin açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Engelsiz Yaşam Merkezi engelli bireylere umut olmaya devam ediyor!

Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından hayata geçirilen yapılar hizmetlerine devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi, engelli bireylere hizmet sunmaya devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den de açıklama geldi. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 2019 yılında göreve geldiğinde ilçedeki özel gereksinimli bireylerin sosyal ve kültürel etkinliklere ulaşmalarını sağlayan Engelsiz Yaşam Merkezi ile engelli bireylere umut oldu.  

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ ENGELLİ BİREYLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU

2019 yılında Pursaklar Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylere hizmet vermeye başlayan Engelsiz Yaşam Merkezi, bireysel ve grup eğitimlerin yanı sıra engellilerin sosyal yaşama dahil olmalarına katkı sunuyor. 

‘‘2019 yılında göreve başlar başlamaz ilk iş olarak Engelsiz Yaşam Merkezimizi hizmete kazandırdık.’’ ifadelerine yer veren Başkan Çetin, Engelsiz Yaşam Merkezi’ni özel gereksinimli bireyler ve aileleri için dizayn ettiklerini belirtti. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Rehabilitasyon Merkezlerine ulaşamayan vatandaşlarımıza bu merkezimizde verilen çeşitli eğitimlerle gelişimlerine katkıda bulunduk. Tesisimizi, özel gereksinimli kardeşlerimizin hayat kalitesini yükseltecek, ihtiyaçlarına cevap verecek bir merkez haline dönüştürdük. 

Amacımız kardeşlerimize faydalı olmak. Hem aileleri hem de engelli kardeşlerimizin yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın’’ değerlendirmesinde bulunurken merkez sayesinde ilçede ikamet eden engelli bireyler aileleriyle birlikte etkinliklere katılım sağlarken çeşitli gezilerle Ankara turu yapma fırsatı buluyor.  Merkez hizmetlerine devam ederken aileler de bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek belediyeye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı'na bağlı ekipler Ankara'da kafe, restoran ve lokantaları denetledi

Ticaret Bakanlığı'na bağlı ekipler Ankara'da kafe, restoran ve lokantaları denetledi