ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Gençlik Akademisi çalışmalarına devam ediyor! Gençler bizim geleceğimiz

Pursaklar Gençlik Akademisi çalışmalarına devam ediyor! Gençler bizim geleceğimiz

Pursaklar ilçesine yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Pursaklar ilçesindeki yatırımlar gençler için hız kesmeden devam ederken ilçede hizmete açılan Pursaklar Gençlik Akademisi de ilgi görmeye devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Gençlik Akademisi çalışmalarına devam ediyor! Gençler bizim geleceğimiz

Pursaklar Belediyesi ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. İlçeye kazandırılan yatırımlar vatandaşlardan ilgi görmeye devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençler için ihtiyaç dahilinde proje hazırlayarak ilçede Gençlik Akademisi'ni hayata geçirdi. 

Geleceğin teminatı olan gençler için çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, proje ile gençlerin geleceğine yön verip donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedeflediğini dile getirdi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ GENÇLİK AKADEMİSİNE GENÇLERİN İLGİSİ SÜRÜYOR

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan Gençlik Akademisi 8, 9, 10, 11, 12.sınıflar ile mezun öğrenciler için hizmete sunulurken gençlerin derslerine katkı sunup sınavlara hazırlanmalarını amaçlıyor. Çok sayıda kursa ev sahipliği yapan Gençlik Akademisinde; okul dersleriyle alakalı kurslar, konferanslar, seminerler, autocad, resim, müzik, gitar, model uçak, bilgisayar, diksiyon ve muhasebe gibi eğitici kursların yanında masa tenisi, satranç ve daha birçok kurs yer alıyor. 

Sportif faaliyetler, doğa kampları, sinema, tiyatro ve kültür gezileriyle donanımlı bir hizmet sunulurken gençlerin başarısına katkı sunmak, onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için önemli bir hizmet olacağını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, "Gençler bizim geleceğimiz. Onlar için en iyi hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz.'' dedi.  Sözlerine devam eden Başkan Çetin, ‘’Hayata geçireceğimiz bu proje ile milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkemize, milletimize hizmet edecek başarılı gençler yetiştirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Gençlerin özellikle sınav dönemlerinde ilgi gösterdiği merkez, rahat bir çalışma ortamı sunmaya devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında

Erzincan İliç'teki maden kazasının ardından şirket iş ilanı yayınladı! 9 işçi halen göçük altında