ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımı tamamlandı mı, ne zaman açılacak?

Pursaklar Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımı tamamlandı mı, ne zaman açılacak?

Pursaklar Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'yle ilgili son gelişmeler merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Pursaklar Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımı tamamlandı mı, ne zaman açılacak?
Pursaklar Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi yapımı tamamlandı mı, ne zaman açılacak?

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışı ve mega projeleriyle öne çıkan Pursaklar Belediyesi, Pursaklıların takdirini toplamaya devam ediyor. Belediyenin yapımı devam eden projelerinden olan Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'yle ilgili son gelişmeler de merak konusu olmaya devam ediyor. 

Biz de Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'yle ilgili son gelişmeleri sizler için derledik. İşte detaylar… 

GÜMÜŞOLUK GÖLETİ MİLLET BAHÇESİ YAPIMI TAMAMLANDI MI? 

Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İşlenmeyi bekleyen bir hazine olan Gümüşoluk Millet Bahçesi Mesire Alanı, boylu ağaçların dikimiyle yemyeşil hale geliyor. 

Hava şartlarına bağlı olarak alanda devam eden çalışmalarla ilgili 12 ay süreyle çalışılacağı aktarılırken, teslim süresi de 12 ay olarak açıklandı. 

GÜMÜŞOLUK GÖLETİ MİLLET BAHÇESİ NE ZAMAN AÇILACAK? 

Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'nin, yoğun yeşil alanı ve doğal göleti ile hem Pursaklılara hem de Ankaralılara yemyeşil bir alan daha kazandırılacak. 12 ay süreyle çalışılacak alanda, firma yetkilileri daha erken tamamlanabileceğini söyledi. 

Hava şartlarına göre çalışmaların devam edeceği Gümüşoluk Göleti Millet Bahçesi'nin yaz ayları içerisinde açılışının gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara takımları ilk yarıyı galibiyet alamadan kapattı

Ankara takımları ilk yarıyı galibiyet alamadan kapattı