ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Ramazan'da bugün Ney dinletisi ve çocuklara özel kukla şov düzenlenecek!

Pursaklar Ramazan'da bugün Ney dinletisi ve çocuklara özel kukla şov düzenlenecek!

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Pursaklı vatandaşlar için her akşam etkinlikle düzenlenmeye devam ediyor. Yayımlanan programa göre bugün vatandaşlar için ney dinletisi ile kukla şov gerçekleştirilecek.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar Ramazan'da bugün Ney dinletisi ve çocuklara özel kukla şov düzenlenecek!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından bugün yapılan açıklamalara göre vatandaşlar için Ramazan ayına özel keyifi vakit geçirebilmeleri için programlara devam ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de Ramazan ayı boyunca devam edecek olan bu etkinlikler çerçevesinde vatandaşlar için ney dinletisi ve kukla şov gerçekleştirileceği ifade edildi. 

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN RAMAZAN AYINA ÖZEL PROGRAMLAR DEVAM EDİYOR!

Konu ile ilgili yapılan duyurulara göre bugün her yaştan Pursaklı vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için çalışmalara devam edilecek. Buna göre yapılan açıklamalar çerçevesinde bugün saat 21.00'dan 23:30'a kadar hem yetişkinler için hem de çocuklar için etkinliklerin gerçekleştirileceği öğrenildi. 

Ney dinletisi ile Pursaklı vatandaşlar Ramazan ayının ruhunu yaşarken, diğer yandan da çocuklar için kukla şov yapılacağı belirtildi.

RAMAZAN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK!

Bu tür etkinliklerin Ramazan ayının son gününe kadar devam edeceğini ifade eden Ertuğrul Çetin devam edecek olan diğer etkinlikleri de başlıca şu şekilde duyurdu; Şerbet ikramı, yarışmalar, semazen, PURKOP, Ebru sanatı, cam üfleme sanatı, kaligrafi sanatı, çömlek sanatı, Tokat baskısı, Ahşap yakma sanatı, yüz boyama, minik ressamlar atölyesi, kurabiye süsleme, taş boyama atölyesi, Hint kınası, geri dönüşüm atölyesi, takı atölyesi, kinetik kum atölyesi, yetenek parkuru, şişme oyun evi, Air Hockey, Rodeo, uçan balon ve Slot car

Düzenlenen tüm etkinlikler günü gününde Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in resmi internet adresi üzerinden duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Naci Görür bu defa 7 büyüklüğünde deprem riskini yüzde vererek duyurdu!

Naci Görür bu defa 7 büyüklüğünde deprem riskini yüzde vererek duyurdu!