ANASAYFA Pursaklar Pursaklar’da coşku dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları!

Pursaklar’da coşku dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları!

Pursaklar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü Selçuklu Meydanında Ali Kınık’ın katılımıyla kutlamalarda bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar’da coşku dolu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları!

Pursaklar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü coşku dolu etkinliklerle kutladı. Saray Selçuklu Meydanı, Ali Kınık'ın katılımıyla unutulmaz bir coşkuya sahne oldu.

attachment-73058-0-147ff595b02ef06a6becee04240a509d-1661934530.jpg

Halk Gösterileri ve Müzikle Başlayan Kutlama

Pursaklar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu tüm yaş gruplarına ulaştırmak amacıyla Saray Selçuklu Meydanında bir konser programı düzenledi. Halk gösterileri ile başlayan etkinlikte Ozan Ahmet'in ezgileriyle coşku artarken, sahneye çıkan Ali Kınık'ın şarkılarıyla meydan tıklım tıklım dolan vatandaşlar unutulmaz bir gece geçirdi.

pursaklarda-ali-kinik-ruzgari-esecek-1.webp

Pursaklar Belediyesi, kutlamaları yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Muhteşem Coşku Muhteşem Pursaklar... 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Bağımsızlık İnançla ve Kararlılıkla Kutlanıyor

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ülkenin bağımsızlığının inanç ve kararlılıkla savunulduğu 30 Ağustos Zafer Bayramını selamlarken, "Bağımsızlığımıza olan inancımızı tüm dünyaya ilan ediyoruz. Bugünü, tarihimize ve şehitlerimize olan minnet borcumuz olarak görüyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, canlarını vatan için feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." şeklinde duygularını paylaştı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da ki milyonlarca sürücü bugünden itibaren farklı fiyattan alacak! Akaryakıta indirim geliyor

Ankara'da ki milyonlarca sürücü bugünden itibaren farklı fiyattan alacak! Akaryakıta indirim geliyor