ANASAYFA Pursaklar Pursaklar'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kültür gezileri devam ediyor

Pursaklar'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kültür gezileri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ilçedeki gezi programlarını sürdürüyor. İlçedeki kültürel çalışmalara imza atmaya devam eden Pursaklar Belediyesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kültür gezileri etkinliğini de sürdürüyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kültür gezileri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki halkın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla pek çok etkinliğe imza atıyor Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken ‘‘15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni Görmeyen Kalmasın’’ projesi kapsamında düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kültür gezileri hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, 7’den 70’ tüm vatandaşlara yönelik her ay farklı bir sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlemeye devam ederken Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni Görmeyen Kalmasın projesi kapsamında gezi turları da devam ediyor.

PURSAKLAR'DA GEZİLER HİÇ BİTMİYOR

Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonu ile ücretsiz olarak düzenlenen gezide Altınova Ayşe Hatun Hanım Evi kursiyerleri rehber eşliğinde, 15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni gezerek detaylı bilgiler aldı.

'‘Hemşehrilerimizin ülkemizin sosyal ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla geziler düzenlemeye devam ediyoruz’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hangi yaştan olursa olsun vatandaşları kültürel gezilere yolladıklarını ifade etti. 

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin ülkemizin sosyal ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla çeşitli il ve ilçelerimize geziler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu geziler kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni Görmeyen Kalmasın projesi ile ilçe sakinlerimizi Milletin Evini ziyaret etme imkânı sunuyoruz.

İlerleyen günlerde de farklı kültürel ve tarihi şehirlerimize gezilerimiz hız kesmeden devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu. Başkan Çetin'e ilçe halkı teşekkürlerini iletirken bu gezileri de faydalı bulduklarını  belirttiler. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GSYH’de Ankara'nın aldığı pay belli oldu! Hizmet faaliyetlerinde Ankara birinci sırada

GSYH’de Ankara'nın aldığı pay belli oldu! Hizmet faaliyetlerinde Ankara birinci sırada