ANASAYFA Pursaklar Pursaklar’da Millet Kıraathanelerine gençler yoğun ilgi gösterdi!

Pursaklar’da Millet Kıraathanelerine gençler yoğun ilgi gösterdi!

Haftanın 7 gününde gençlere ve çocuklara ev sahipliği yapmaya devam eden Millet Kıraathanesi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin uğradı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar’da Millet Kıraathanelerine gençler yoğun ilgi gösterdi!

Okulların kapalı olduğu sıcak yaz günlerinde öğrencilere ev sahipliği yapan, Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Millet Kıraathanelerine gençler yoğun ilgi gösterdi. Haftanın 7 gününde de hizmet veren 7 Millet Kıraathanesi gençlere ve çocuklara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Haftanın 7 gününde gençlere ve çocuklara ev sahipliği yapmaya devam eden Millet Kıraathanesi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin uğradı. Gençlere selam vermek için Millet Kıraathanelerine uğrayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kitap okumak ve ders çalışmak için gelen çocuklarla kısa süre sohbet ederek kolaylık diledi.

aw009493-02-1.jpg

ÜCRETSİZ ÇAY, ÇORBA VE İNTERNET!

Yaz kış gençlerin ders çalışmak veya kitap okumak için Millet Kıraathanelerine büyük bir ilgi gösterdiklerini belirten Başkan Ertuğrul Çetin “Sıcak yaz aylarında ders çalışmak ve kitap okumak için Millet Kıraathanelerimize gelen genç kardeşlerimle sessiz ortamı bozmadan kısa süreli sohbet ettik. Gençlerimizin çalışma azmi ve heyecanları bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Çocuklarımızın bol bol kitap okuyarak, başarılı olmasını istiyoruz. Bu doğrultuda en iyi hizmeti vermek için durmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

aw009493-03.jpg

Millet Kıraathanesinde gençler ve çocuklar için çay, çorba gibi ücretsiz ikramlar verilirken ders çalışmak ve kitap okumak isteyenlerin uğrak noktası olan Millet Kıraathanelerinde öğrencilere için ücretsiz internet hizmeti de sağlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Akademi'de YKS kursu alan öğrenciler Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ile bir araya geldi

Çankaya Akademi'de YKS kursu alan öğrenciler Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ile bir araya geldi