ANASAYFA Pursaklar Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor!

Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor!

Ramazan ayına girilmesi ile birlikte her akşam etkinliklerin düzenleneceğini duyuran Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayının ilk günü için düzenlenen programı duyurdu.
yazar
Sinem GÜVEN
Pursaklar'da Ramazan etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor!

Her sene olduğu gibi bu Ramazan ayında Pursaklı vatandaşların eski Ramazan günlerine gideceği programlar belediye tarafından duyurulmuştu. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalarda “Pursaklar’da Ramazan 11 Mart Pazartesi günü başlıyor…” şeklinde duyuru ile bugünden itibaren her yaştan insan için programların düzenleneceği belirtildi.

PURSAKLAR'DA RAMAZAN BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLIYOR!

Bu ay içerisinde her gün düzenlenecek olan etkinlikler belirlenirken, Ramazan ayının ilk gününe özel Kur'an-ı Kerim Tilaveti Hafız Mustafa Tasavvuf Musikisi Konseri ve Hacivat-Karagöz tiyatro oyununun sergileneceği ifade edildi. 

Yapılan açıklamalara göre bugün saat 21:00 ile 23:00 arasında düzenlenecek etkinliklere Pursaklı vatandaşların, Pursaklar Yaşam Merkezi'ne giderek katılım sağlayabileceğinden bahsedildi. 

DİĞER GÜNLER İÇİN DE ETKİNLİK PROGRAMI NETLEŞTİ!

Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara göre her gün için hangi programın düzenleneceği net bir şekilde duyuruldu. Bu çerçevede düzenlenecek olan başlıca etkinlikler ise şu şekildeydi; Şerbet ikramı, yarışmalar, semazen, PURKOP, Ebru sanatı, cam üfleme sanatı, kaligrafi sanatı, çömlek sanatı, Tokat baskısı, Ahşap yakma sanatı, yüz boyama, minik ressamlar atölyesi, kurabiye süsleme, taş boyama atölyesi, Hint kınası, geri dönüşüm atölyesi, takı atölyesi, kinetik kum atölyesi, yetenek parkuru, şişme oyun evi, Air Hockey, Rodeo, uçan balon ve Slot car

Düzenlenecek olan bu etkinlikler ve programlar ile her yaştan insan için Ramazan ruhunun Pursaklar'da yaşatılacağı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O il için Naci Görür'den acil uyarı geldi! 7 büyüklüğünde deprem riski bulunuyor

O il için Naci Görür'den acil uyarı geldi! 7 büyüklüğünde deprem riski bulunuyor