ANASAYFA Pursaklar Pursaklar'da yaşlı vatandaşlara yönelik dev hizmet!

Pursaklar'da yaşlı vatandaşlara yönelik dev hizmet!

Pursaklar Belediyesi, yaşlı vatandaşlara yönelik hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda belediye, çeşitli etkinliklerin yapıldığı Dede-Torun Evleri'yle yaşlı vatandaşların gönüllerinde taht kuruyor.
Pursaklar'da yaşlı vatandaşlara yönelik dev hizmet!

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışma ve hizmetlerine aralıksız devam eden belediyelerinden biri olan Pursaklar Belediyesi, bu kez de yaşlı vatandaşların yüzünü güldürüyor. 

Dede-Torun Evleri'nde eğlenceli vakit geçirmenin keyfini yaşayan yaşlı vatandaşların ise mutlulukları yüzlerine yansıyor. 

ÇEŞİT ÇEŞİT ETKİNLİKLERLE DEDE-TORUN EVLERİ 

Pursaklar Belediyesi'nin açtığı Dede-Torun Evleri, yaşlı vatandaşlara sunduğu çeşitli ikramları ve sağlıktan spora, müzik dinletilerinden el becerilerine, Kur’an-ı Kerim ziyafetinden İslami konulara kadar birçok etkinlikleriyle tam not alıyor. 

Etkinliklerle yaşlı vatandaşlar, hayatı dolu dolu yaşamaya devam ediyor. 

BAŞKAN ÇETİN'DEN DEDE-TORUN EVLERİNE ZİYARET 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Merkez Dede-Torun Evi'ne ziyarette bulundu. Ziyareti esnasında vatandaşlarla birlikte ilahi dinleyen Çetin, onlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. 

Ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Çetin, zamanın su gibi akıp geçtiği Dede-Torun Evleri'ne tüm büyükleri davet ettiğini belirterek ‘’Dede-Torun evimizi ziyaret ederek, büyüklerimiz ile birlikte vakit geçirdik. Onlar anlattı biz dinledik. Biz anlattık onlar dinledi.  Hem yaptığımız çalışmaları anlattık hem de yaşam merkezi kursiyerlerimizden ilahi ve ezgiler dinledik. Zamanın su gibi akıp geçtiği Dede-Torun Evlerimize tüm büyüklerimizi bekliyoruz.’ dedi.  

Pursaklar Belediye'si 7'den 70'e tüm vatandaşlarına yönelik hizmetlerine devam ediyor. Dede-Torun Evleri'yle ise yaşlı vatandaşların hem eğlenmesine hem de keyifli vakit geçirmesine olanak sunuyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücreti belirleyecek toplantıda tarih belli oldu! Masada 5 farklı senaryo var

Asgari ücreti belirleyecek toplantıda tarih belli oldu! Masada 5 farklı senaryo var