ANASAYFA Pursaklar Pursaklar'da yeni yol yapım çalışmaları devam ediyor

Pursaklar'da yeni yol yapım çalışmaları devam ediyor

Ankara'da Pursaklar Belediyesi, kentte artan yerleşim yerlerinin artması sebebi ile vatandaşların şehir içi ulaşımda rahat edebilmeleri amacıyla yol yapım çalışmaları yapıyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar'da yeni yol yapım çalışmaları devam ediyor

Başkent Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yol yatırımları yapılmaya devam ediliyor.

Belediye, vatandaşların şehir içi yolculuklarda rahat ve kentte istedikleri noktalara ulaşabilmeleri adına yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki ulaşımın daha üst düzeye ulaşması doğrultusunda yeni imar yolları yapıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ankara-1.jpg

"Çalışmalarımız aralıksız devam edecek"

Pursaklar’ın ilçesinin her taraftan yoğun ilgi görmesi ve bölgenin farklı alanlarında yeni yerleşim yerlerinin yapılması nedeniyle yeni imar yolları kazandırdıklarını vurgulayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin konu ile ilgili açıklamasında, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları açmaya devam ediyoruz. Yeni açılan yollarımızla birlikte vatandaşlarımız ev ve iş yerlerine güven ve huzur içerisinde ulaşım sağlama imkanı bulacak. İlçe sakinlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ ifadelerine yer verdi.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Mehter Takımı Ankara Kalesi'nde her cuma konser verecek!

ABB Mehter Takımı Ankara Kalesi'nde her cuma konser verecek!