ANASAYFA Pursaklar Pursaklarlı ailelerin sıcak havalarda hafta sonu durağı Oyuncakistan!

Pursaklarlı ailelerin sıcak havalarda hafta sonu durağı Oyuncakistan!

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe çocuklarına kazandırılan Oyuncakistan, sıcak hafta sonu günlerinde ailelerin uğrak durağı olmaya devam ediyor.
Pursaklarlı ailelerin sıcak havalarda hafta sonu durağı Oyuncakistan!

Ankara'da Pursaklar Belediyesi tarafından, ilçe çocukları için yapılan projeler arasından en gözdesi olan Oyncakistan, sıcak hafta sonu günlerinde de dolup taşmaya devam ediyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren belediye, ilçe çocuklarının güvenle oynayabileceği ve doyasıya eğlenebileceği Oyunckistan'ı miniklerin beğenisine sunuyor. Çeşit çeşit oyuncakların yer aldığı alanda, anne ve babaların yürüyüş yapabileceği bir yürüyüş yolu ile açık spor alanı da bulunuyor. 

Çocuklar ise çeşit çeşit eğlenceli oyuncağın bulunduğu park alanında doyasıya eğlencenin tadını çıkarıyor. Anne ve babalar, çocukları gönüllerince eğlenirken onları güvenle bırakarak yürüyüş yapabiliyor, spor alanını kullanıyor. 

Havaların ısınmasıyla birlikte çocuklarıyla vakit geçirmek için dışarı çıkan ailelerin uğrak durağı da Oyuncakistan oldu. 

‘’HAVA SICAK, OYUN ADRESİNİZ BELLİ'' 

Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Oyuncakistan'dan bir görsel paylaşılarak, sıcak havalarda oyunun adresinin Oyuncakistan olduğu belirtildi. 

Belediyenin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

‘’Çocuklar! Hava sıcak, oyun adresiniz belli; Oyuncakistan. - Karaca Caddesi'' 

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Oyuncakistan, ilçe çocukları ve ailelerin gözde eğlence duraklarından biri oluyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, nasıl sorgulanır?

Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak, nasıl sorgulanır?